Με τη νέα χρονιά, ο Ατρόμητος Αθηνών προέβη σε αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών για τα διάφορα ηλικιακά επίπεδα της ακαδημίας του.
Στα τράιαλ η ακαδημία του ΑΟ Ευκλείδης μετείχε με δύο ποδοσφαιριστές στο ηλικιακό γκρουπ 2000, δύο ποδοσφαιριστές στο γκρουπ 2001, έναν στο γκρουπ 2003 και έναν τερματοφύλακα.

Στην αξιολόγηση την οποία επέβλεπαν ο τεχνικός διευθυντής, προπονητές, γυμναστές, προπονητές τερματοφυλάκων και φροντιστές συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικιών 2000, 2001, 2002, 2003 οι οποίοι προπονούνται και συμμετέχουν στα ανά την Ελλάδα ποδοσφαιρικά σχολεία της αθηναϊκής ΠΑΕ.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αυτής της περιόδου, τα παιδιά έζησαν την όμορφη εμπειρία μιας προπόνησης υψηλού ρυθμού και ορισμένοι από αυτούς είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Μερικά από αυτά τα παιδιά σύντομα θα επανδρώσουν τις Κ15, Κ17 και Κ20 του Ατρομήτου.

Στην ακαδημία του Ευκλείδη γίνεται μεθοδική δουλειά με τους προπονητές και τους παράγοντες να προσπαθούν να καθοδηγήσουν τα παιδιά προς τον ασφαλέστερο και πιο αποδοτικό, ποδοσφαιρικά – αθλητικά, δρόμο. Έναν δρόμο όπου θα τους δώσει επιπλέον εφόδια στη ζωή τους, για να κάνουν σωστές επιλογές.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά του Ευκλείδη καλή τύχη στην αξιολόγηση η οποία θα σημάνει ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική τους πορεία.