Με την συμμετοχή του Γραμματέα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Νοέμβρη 2020 με τηλεδιάσκεψη η διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής.

Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα, αλλά και προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων της Δυτικής Αττικής με αφορμή κυρίως την πανδημία από τον covid – 19.

Στην συνεδρίαση που συμμετείχα ως Γραμματέας της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου αλλά και ως υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής, έθεσα την αναγκαιότητα να μετατραπεί το Κέντρο Υγείας Μεγάρων σε ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ covid-19 λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων, αλλά και επειδή εντός της πόλης των Μεγάρων υπάρχει οικισμός Ρομά στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που έχω δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος από τον ΕΟΔΥ.

Τέλος ζήτησα να στελεχωθεί πλήρως με γιατρούς των ειδικοτήτων που απαιτούνται το Κέντρο Υγείας Μεγάρων το οποίο υπολειτουργεί, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η υποψήφια Βουλευτής και μέλος της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου κ. Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη, προτρέποντας με την σειρά της τον Γραμματέα κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη να μεταφέρει τα προβλήματα αυτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να κατατεθούν επίκαιρες ερωτήσεις στην Βουλή.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο συμπολίτης μας – μέλος της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής κ. Λευτ. Νικολάου, όπως και οι υποψήφιοι Βουλευτές κ.κ. Μηνάς Αναστασάκης και Παναγιώτης Ξανθόπουλος, τα μέλος της Κ.Ε. κ. Δημήτρης Παπαγιάνναρος ο αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. Δυτ. Αττικής Νεκτάριος Αλεξάκης, ο Συντονιστής και υπεύθυνος του Κινήματος για της Δυτική Αττική κ. Γιάννης Αξαρλής, αλλά και το μέλος της Ν.Ε. κ. Αντιγόνη Λιόση.
Ως Τοπική Οργάνωση, αλλά και ως υποψήφιοι βουλευτές της περιοχής στεκόμαστε κοντά στα προβλήματα των πολιτών της Δυτικής Αττικής, σεβόμενοι τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, με στόχο την διασφάλιση της ενότητας των συμπολιτών μας στα δύσκολα, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας.