Γιατί συμπορεύομαι με το «ΤΩΡΑ» και τον Γιώργο Μπερδελή

Όπως γνωρίζετε, η συμμετοχή μου στα κοινά είναι  χρόνια.
Μάλιστα και λόγω του επαγγέλματος μου, αυτό του δημοσιογράφου (το οποίο ασκώ από το 1995), έχω την τύχη μέσω του ρεπορτάζ να γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των Μεγάρων και της Νέας Περάμου,  ενώ παρακολουθώντας  ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, είχα την ευκαιρία μέσα από αυτές να διαπιστώσω πολλά.

Η πρώτη από τις διαπιστώσεις μου, σχετίζεται με τον πολιτικό πολιτισμό, τον οποίο δυστυχώς σπάνια είδα να κυριαρχεί, ακόμη και σε περιπτώσεις, όπου ήταν επιβεβλημένο να υπάρχει συναίνεση.

Η δεύτερη διαπίστωσή μου είναι πως από αβλεψία (;) – ίσως – αποκρύφτηκαν από την σημερινή διοίκηση του δήμου μας μεγάλα ζητήματα, τα οποία – πιθανόν – να τα βρει μπροστά της η επόμενη δημοτική αρχή.
Ζητήματα ύψιστης σημασίας, όπως η υπόθεση των ορυχείων βωξίτη, ο ΧΥΤΥ αλλά και ο Ευρασιατικός Αγωγός τα οποία μελλοντικά θα αποτελέσουν «καυτή πατάτα» για το νέο Δήμαρχο, αλλά και μεγάλη απειλή για την ανάπτυξη των πόλεών μας.

Η τελευταία μου διαπίστωση σχετίζεται με την διαφορετική φωνή, την φωνή της συναίνεσης, την φωνή του Γιώργου Μπερδελή.
Ενός ανθρώπου που εκτός του ότι έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχει να επιδείξει μεγάλο έργο στην πολιτική του διαδρομή, έχει να επιδείξει τιμιότητα, ήθος, πολιτικό πολιτισμό και γενικότερα μια άλλη ποιότητα πολιτικής.

Συμπορεύομαι λοιπόν με τον Γιώργο Μπερδελή, γιατί πιστεύω σ’ αυτόν.

Πιστεύω πως είναι αποφασισμένος να τολμήσει και να προχωρήσει άμεσα σε τομές ώστε μέσα από την συλλογικότητα να επιτευχθεί πάνω απ’ όλα η αλλαγή νοοτροπίας στις πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Συμπολίτες – Συμπολίτισσες

Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να δοθεί η μεγάλη ευκαιρία στον Γιώργο Μπερδελή.

Προσωπικά, γνωρίζοντας τα προβλήματα των πόλεών μας  – λόγω επαγγέλματος – και θεωρώντας πως ο Γιώργος Μπερδελής αποτελεί μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο για τον δήμο μας, ζητάω και εγώ την στήριξη σας.

Με εκτίμηση και απέραντο σεβασμό

Αντώνης Γ. Υψηλάντης
Δημοσιογράφος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος