Για τις επισκέψεις του σε περιοχές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου μας ενημερώνει ο Αντώνης Χοροζάνης υποψήφιος δήμαρχος Μεγαρέων, επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Περιοδείες πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και άλλους κατοίκους της περιοχής. Από τις συζητήσεις αναδείχθηκαν όχι μόνο τα συσσωρευμένα προβλήματα που απασχολούν τον λαό, αλλά και η πρόταση διεξόδου της ΛΑ.ΣΥ. και του ΚΚΕ ως η μόνη ρεαλιστική για να ανακουφιστούν εργαζόμενοι και επαγγελματίες πραγματικά. Φάνηκε ακόμη πως οι άλλες παρατάξεις δεν έχουν τίποτα στην ουσία να δώσουν στον κόσμο που στενάζει, αφού έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Πώς θα φέρουν «ανάπτυξη» πατώντας πάνω στα αποκαΐδια που αφήνει η πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου.

Ψήφος λοιπόν, στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟ!

Ακούστηκαν «φήμες» πως η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση της Ν. Περάμου»! Ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που την απαρτίζουν και τις προθέσεις τους, εμείς διαφωνούμε πολιτικά τελείως με αυτές τις λογικές, όπως εκφράζονται και στην Κινέτα. Εντάσσονται στις προσπάθειες αποπροσανατολισμού του λαού από τις αιτίες των προβλημάτων του. Θεωρούν ως βασική αιτία τη «συνένωση» των περιοχών και την «εύνοια» που δείχνουν οι Μεγαρίτες δήμαρχοι έναντι των λοιπών κοινοτήτων. Δηλώνουν λοιπόν ότι θα αγωνιστούν για την επίλυση των θεμάτων των κοινοτήτων τους «πιέζοντας», αλλά πάνω από όλα ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ με όποιον δήμαρχο εκλεγεί! Οι ίδιοι βέβαια την ίδια στιγμή στηρίζουν κάποιους υποψηφίους, ίσως διαφορετικούς ο καθένας και κάνουν αγώνα για να βγουν! Μας φαίνεται λοιπόν πιο πιθανό πως κάποιοι Μεγαρίτες υποψήφιοι κρύβονται πίσω από αυτό, εκμεταλλευόμενοι στρεβλές τοπικιστικές αντιλήψεις, που καταλήγουν σε ενίσχυση του μελλοντικού δημάρχου! Αγώνας δηλαδή για να έχουμε μια από τα ίδια. Και είμαστε σίγουροι πως η ζωή-στο άμεσο μέλλον- θα μας επιβεβαιώσει. Μήπως διαφωνεί κανείς ότι έτσι θα γίνει;

ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ!

Με αφορμή φωτογραφία που στάλθηκε, επαναφέρουμε το θέμα της άναρχης δόμησης στη βιομηχανική περιοχή Μεγάρων. Επιτέλους, δεν μπορεί ο καθένας να αναπτύσσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες όπου βρει, εις βάρος των λοιπών επαγγελματιών, των γειτόνων του, του περιβάλλοντος. Θα μου πείτε τώρα, εδώ ένας δρόμος δεν μπορεί να φτιαχτεί, θα λύσουν το πρόβλημα της «άναρχης δόμησης»; Μάλλον όμως, για όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, είναι κομμάτι της ανάπτυξής τους! Γι’ αυτό και κάνουν πως παλεύουν μεταξύ τους, στο βάθος όμως συμφωνούν! Όπως κάνουν και οι «προϊστάμενοί τους» σε κρατικό και ευρωπαϊκό επίπεδο! Κι αν δεν πιστεύετε….