Με 75-52 υπέταξε τις Σχολές Δούκα η ΝΕΜ για την 8η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β εθνικής, ημίχρονο 45-24 σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες της Εστίας έκαναν τη νίκη να φαίνεται ως εύκολη υπόθεση.
Αν και στη Β εθνική τίποτε δεν είναι εύκολο αυτό το οποιο συμβαίνει με τους κυανόλευκους είναι ότι βρίσκουν το δρόμο τους και προσαρμόζονται με επιτυχία στο απαιτητικός περιβάλλον της κατηγορίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής Γιώργος Μάνταλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες οι οποίοι είχαν ως τώρα περιορισμένη συμμετοχή με αποτέλεσμα να μην υπάρξει άποντος συμμετέχων.

Σε δηλώσεις του στο megara.org ο Γιώργος Μάνταλος απέδωσε τη νίκη της ομάδας του στην “εκπληκτική άμυνα” η οποία οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
Ο αρχιτέκτοντας της πορείας της ΝΕΜ πρόσθεσε ότι αγώνα με τον αγώνα η ομάδα ωριμάζει και προσαρμόζεται στα δεδομένα της κατηγορίας. Η ομάδα μαθαίνει από τα λάθη της αντιμετωπίζοντας το πρωτόγνωρο γι’ αυτήν αγωνιστικό περιβάλλον.
Υποστήριξε με έμφαση το γεγονός ότι η ΝΕΜ καθάρισε τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο από την ομάδα η οποία για 39 λεπτά είχει την πρωτοπορεία στον αγώνα με το Μαρούσι.

Επόμενη αγωνιστική, εκτός έδρας, η ΝΕΜ αντιμετωπίζει τον συγκάτοικό της στην πρώτη θέση του βαθμολογικό πίνακα Έσπερο Καλλιθέας.

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 29-13, 15-11, 15-17
Διαιτητές: Σκαλτσής, Λαζαρίδης, Τεφτίκης
Παρατηρητής αγώνα: Γ. Ηπιώτης
Γραμματεία: Ντεμελής, Θεοχαρίδης, Γεωργακίου
Γιατρός: Δ. Χατζόπουλος

***Τον αγώνα παρακολούθησαν από τις διακεκριμένες θέσεις ο Βουλευτής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαρέων Χρήστος Γκίνης