Το συγχαρητήριο μήνυμα του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Μεγάρων “Όμορφες Πόλεις” Άγγελου Μακρυγιάννη προς τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να εκφράσω με την σειρά  μου ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου. Ένα μεγάλο μπράβο στους ίδιους τους πρωταγωνιστές αλλά και στους αφανείς ήρωες γονείς και κηδεμόνες που σηκώνουν το βάρος και την πίεση μαζί με το παιδί, με αγωνία και στέρηση δίνοντας πάντα κουράγιο και δύναμη.

Σήμερα αγαπητοί/ες νεαροί/ες επιτυχόντες στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα τις χώρας μας, γεύεστε τους πρώτους καρπούς μιας σκληρής και μακρόχρονης προσπάθειας που έχετε κάνει. Αλλά και σε αυτούς/ες που δεν κατάφεραν να πιάσουν τον στόχο τους μην απογοητεύεστε, υπάρχει και η δεύτερη προσπάθεια αρκεί να το έχετε πιστέψει.  Με την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο μια νέα μέρα ανοίγει για την ζωή σας.  Νέοι τόποι, νέοι άνθρωποι, νέες ευκαιρίες μακριά ή κοντά στο σπίτι, δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που φορτίζει εκ νέου την οικογένεια με ευθύνες και υποχρεώσεις.  Από σήμερα θα αποδείξετε κυρίως στους εαυτούς σας, ότι μπορείτε να παλέψετε μόνοι σας χωρίς την άμεση φροντίδα της οικογένειας, έχοντας ως γνώμονα την επιτυχία στα μαθήματα και στις εργασίες του πανεπιστημίου.

Καλώς σας ακαδημαϊκό και για πολλούς/ες επαγγελματικό ταξίδι της ζωής, σας εύχομαι καλό αγώνα αλλά και η τύχη να είναι πάντα με το μέρος σας».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού,
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης
Έμπορος – Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.