Αναστολή έκδοσης/αποστολής των εκκαθαριστικών εισφοράς  σε χρήμα για την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως στην περιοχή Ακρογιάλι της Νέας Περάμου ζητούν 18 κάτοικοι της περιοχής με επιστολή τους προς το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και τελικό αποδέκτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων.

Οι κάτοικοι, επικαλούμενοι την αναντιστοιχία των αντικειμενικών τιμών με τις τρέχουσες τιμές, τις τρέχουσες φορολογικές υποχρεώσεις των ελλήνων οι οποίες θα επιβαρύνουν τους ενδιαφερομένους ακόμα περισσότερο και το δυσβάστακτο της υποχρέωσης η οποία θα προστεθεί,  ζητούν από το Συμβούλιο ΔΚΝ Περάμου να το συζητήσει και να το προωθήσει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων.

Με αφορμή την εν λόγω επιστολή, την 16/1/2017 κατά την συνεδρίαση του ΣΔΚ Νέας Περάμου, αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων να λάβει απόφαση με την οποία να καθυστερεί την εν λόγω διαδικασία για 18 μήνες.

Σημειώνουμε ότι στην συνεδρίαση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Φωτίου ο οποίος ενημέρωσε τους Συμβούλους ότι το παρόν αίτημα έρχεται σε αντίθεση με άλλη μερίδα των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι ζητούν την ολοκλήρωση του σχεδίου.