Η Θεανώ Λιόγρη, ο «Άλλος Άνθρωπος» των Μεγάρων, διοργανώνει περισσότερες δράσεις αλληλεγγύης LIOGRH_UEANW_180στα Μέγαρα, συμπαραστέκεται και ζητεί συμπαράσταση,   στέλνοντας το δικό της μήνυμα

«Ο Άλλος Άνθρωπος Μεγάρων ξανά στην πλατεία ….
Μετά από δύο μήνες ξανά στην πλατεία …. τα ράφια μας άδειασαν …τα μπουκαλάκια με το λάδι τελείωσαν και οι συμπολίτες μας, οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη κάθε μέρα αυξάνονται.
Όσο η κρίση χτυπάει την πόρτα των συνανθρώπων μας, όσο το κράτος θα είναι εκτός πραγματικότητας, όσο η κοινωνία θα κυνηγά ”πόκεμον”, εμείς θα είμαστε έξω στις πλατείες και θα μαγειρεύουμε μαζί με όλους εσάς.
Θα είμαστε στις πλατείες για την μανούλα που έρχεται στην αρχή διστακτικά και μας μιλάει , για τον άνεργο που με πολύ αξιοπρέπεια μας πλησιάζει, για τον παππού που με μια γλύκα στο βλέμμα μας δίνει την ευχή του, για τον μετανάστη που πια δεν έχει μεροκάματο στα χωράφια και του λείπει ακόμα και μια μερίδα ζεστό φαγητό, ακόμα και για τον περίεργο που περνά κάθε Σαββατοκύριακο και ρωτά το ”μενού”!!!
ALLOS_ANURWPOS_250Έχω ξαναπεί πως γεμίζοντας με μια μερίδα φαγητό το στομάχι κάποιου ανθρώπου δεν αδειάζει το δικό μας, ντύνοντας ένα παιδί δεν μένεις γυμνός εσύ, παίρνοντας αγκαλιά έναν άστεγο δεν χάνεις το σπίτι σου ….αντιθέτως γεμίζεις την ψυχή σου, αλλάζεις , χαμογελάς από σεβασμό στον εαυτό σου και είναι τόσο εύκολο να γίνει!!!! Τα Χριστούγεννα δίνουμε με χαρά κάτι από το υστέρημα μας, το Πάσχα επίσης για να φάει και ένας φτωχός ….μα καλά τον υπόλοιπο χρόνο δεν πεινάει; Τον υπόλοιπο χρόνο δεν θέλει ρούχα να ντυθεί; Δεν έχει ανάγκη μια αγκαλιά και έναν λόγο; Φυσικά και έχει!!! Και φυσικά δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να το κάνει αν δε του το λέει η συνείδηση του…
ALLOS_ANURWPOS_TSOYKALI_MEGARA_728Για αυτούς λοιπόν που το λέει η συνείδηση τους εμείς θα είμαστε από 1η Αυγούστου έως και την 3η Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων από τις 10.00πμ έως τις 18.00μμ εκεί και θα σας περιμένουμε όλους τους ΆΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ !!
Θα μαζέψουμε τρόφιμα (μακαρόνια, κριθαράκι, πέννες, ρύζι, φακές, φασόλια, ζάχαρη, γάλα, λάδι, μπαχαρικά), ρούχα σε καλή κατάσταση και καθαρά (παρακαλώ πολύ όσο μπορείτε παιδικά ) παπούτσια και φυσικά φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας!!!
Και αυτό το Σαββατοκύριακο 30-31/07/2016 το τσουκαλάκι του Άλλου Ανθρώπου Μεγάρων θα σας περιμένει στην πλατεία Έξω Βρύσης για ακόμα ένα γεύμα Αγάπης, Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς μετά τις 11.00 το πρωί!!!
Καλή αντάμωση λοιπόν Άλλοι Άνθρωποι στις πλατείες…. γιατί θέλουμε και μπορούμε να τον αλλάξουμε τον κόσμο…. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ !!!

Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί μας είναι το : 6955171639.
Ευχαριστώ πολύ
Θεανώ Λιόγρη»