Προβληματισμός επικρατεί για την πτωτική πορεία του Βύζαντα μετά και από το εντός έδρας κακό αποτέλεσμα της 18ης αγωνιστικής, ήττα από τον δεύτερο του ομίλου Μανδραϊκό με 0-2.
Δίκαια και με χαμηλό σκορ ηττήθηκαν από έναν πολύ καλό Μανδραϊκό ο οποίος στάθηκε πολύ καλά σε όλες τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και ήταν διαρκώς επικίνδυνος και απειλητικός.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο όπου για 35 λεπτά το παιχνίδι παιζόταν στο  μισό γήπεδο.
Οι κιτρινόμαυροι κατόρθωσαν να βγουν από το μισό γήπεδο μετά το 25΄ ενώ η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του Βύζαντα δημιουργήθηκε στο 40΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας ήταν πιο κινητικός και το παιχνίδι ήταν μάλλον μοιρασμένο με την πρώτη του ευκαιρία αξιώσεων να δημιουργείται στο 62΄ όταν σε σέντρα του Γκουγκούλη από δεξιά δεν σημάδεψε σωστά το κεφάλι του επερχόμενου Κουφή ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Βουρνάζο στο 52΄.

Τα γκολ των φιλοξενουμένων:
32΄ 0-1 στημένη φάση, φάουλ από δεξιά έξω από την μεγάλη περιοχή, εκτελεστής ο Τσακίρης, γκολ με κεφαλιά ο πολύ καλός σέντερ φορ του Μανδραϊκού Ετόφ με κεφαλιά
72΄ 0-2 στημένη φάση, φάουλ από αριστερά της μεγάλης περιοχής, εκτελεστής και πάλι ο Τσακίρης, γκολ με σουτ πλασέ ο Γεωργιάδης.

Ο Μανδραϊκός μετράει ακόμα μια αξιόλογη ευκαιρία όταν σε κατά μέτωπο επίθεση του Επιτροπάκη ο Ξενάκης απέκρουσε με τα πόδια. Στη συνέχεια η μπάλα παίχτηκε και κατέληξε στα δίκτυα του Βύζαντα αλλά ο επόπτης είχε δείξει off side.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού η ομάδα της Μάνδρας ήταν ανώτερη και δικαιολόγησε απόλυτα τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία την οποία κατέχει.
Η μεσαία κυρίως αλλά και οι επιθετική γραμμή του Μανδραϊκού στάθηκαν πολύ καλά ενώ δεν μπορούμε να διατυπώσουμε άποψη για την άμυνά του αφού δυσκολεύτηκε ελάχιστα.

Διαιτητής: Ε. Κορδολαίμης
Βοηθοί: Μ. Δημόπουλος, Δ. Πρέντζας
Παρατηρητής αγώνα: Σ. Τσακακαλίδης
Παρατηρητής διαιτησίας: Ε. Παστρωμάς
Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

Βύζας: (Γιάννης Μπότσης): Ξενάκης, Αντύπας, Μουσκάι, Γκάτζιος, Βουρνάζος (52΄ Κουφής), Εμετό, Γκουγκούλης (76΄ Μπαμπάνης), Καραγιάνης, Τζούτι, Λάλας, Κλογκέρι
Αναπληρωματικοί: Πανταζής, Ανδρέου, Μήτσος, Βασίλαινας, Χριστόπουλος

Μανδραϊκός (Π. Ξανθόπουλος): Μάνης, Τσατίδης, Πέππας, Έβερετ, Σταυρόπουλος, Τσακίρης (87΄ Παπαθανασάκης), Γεωργιάδης (79΄ Κακοσίμος), Χόρβατ, Ετόφ, Τύρπος, Επιτροπάκης (74΄ Μακρίδης)
Αναπληρωματικοί: Βούκα, Πορανίδης, Βλαχόπουλος, Ευαγγέλου