Με μήνυμά του, ο Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας  Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος Αλέξανδρος Σαπουνάκης ευχαριστεί τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Βαρέας Μεγάρων, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Γιάννη Βαρελά, για την φιλοξενία του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος αλιείας 2018 το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου.

Γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Σαπουνάκης:

«Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 συνεχίστηκε το 2ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα αλιείας από την ακτή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με την πραγματοποίηση του 2ου αγώνα στην πανέμορφη παραλία της Βαρέας Μεγάρων και με την συμμετοχή 22 ερασιτεχνών ψαράδων μεταξύ των οποίων 4 γυναίκες και δύο νέα παιδιά !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού συλλόγου ΒΑΡΕΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” κ. Γιάννη Βαρελά και το Δ.Σ για την θερμή φιλοξενία !!!

Η πραγματοποίηση αγώνων αλιείας από την ακτή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στην παραλία της Βαρέας ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ !!!!

Με σεβασμό στο περιβάλλον, με κέφι και χαρά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υλοποιούμε τον κύριο στόχο μας που εκφράζεται μέσα από μία και μόνο φράση : ” ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ” !!!

Ευχαριστούμε πολύ τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μεγαρέων κ.κ. Αθανάσιο Ζάλη, Αθανάσιο Δρένη και Κλεάνθη Βαρελά για την παρουσία του και τα καλά τους λόγια !!

Ευχαριστούμε τον κ. Σταμάτη Καρατσόλη για την προσφορά του στους συμμετέχοντες !!»