Τον ΟΦ Ηρακλείου αντιμετωπίζει η ΝΕΜ την Κυριακή στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και στοχεύει στην παραμονή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Μετά την στρατηγική νίκη επί του Σίτι ο Μάνταλος παίρνει τη συνταγή του για γρανιτένια άμυνα και κατεβαίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο έχοντας πάντα υπόψη τον αρχικό στόχο να πετύχει 15 νίκες στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β εθνική.
Όπως δήλωσε στο megara.org με όπλο την άμυνα η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο ως προς την κατάκτηση του στόχου.
Το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης, όπου  συνωστίζονται πέντε ομάδες, και ο κορμός της κατηγορίας είναι έως 3 βαθμούς πίσω από τους πρώτους είναι να δώσει χρόνο και εμπειρία σε όλο το ρόστερ.

Όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα, η Νεανική εστία “ψήνεται” και βελτιώνει τις επιδόσεις της. Παίκτες και παράγοντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι στη Β εθνική αγωνίζονται παίκτες με εμπειρία στις Α1 και Α2 ενώ υπάρχουν και ανερχόμενα ταλέντα.

Όλα λοιπόν δύσκολα αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.
Την Κυριακή 15/12 πολλοί οπαδοί και φίλοι των κυανολεύκων έχουν προγραμματίσει να ακολουθήσουν την ομάδα στο Ηράκλειο. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΝΕΜ έχει κατακτήσει την αγάπη και τη στήριξη των φιλάθλων και αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός.