Την τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “Τάκης Ταρνάρης” την Κυριακή 3 Μαΐου σε συνεργασία  με το Δήμο Μεγαρέων.

Η  συλλογή αίματος πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινότητας Μεγάρων (Οδός Μινώας και Παλαιά Εθνική Αθηνών-Κορίνθου) μεταξύ των ωρών 10:00 και 14:30.

Εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για τη προστασία από τον ιό covid-19 οι διοργανωτές εφάρμοσαν τη δράση αυστηρά μέσω ραντεβού όπου οι εθελοντές αιμοδότες παρουσιάστηκαν σε συγκεκριμένη ώρα προς αποφυγή συνωστισμού.

Παρά την κατάσταση λόγω της πανδημίας πολλοί ήταν και αυτή τη  φορά οι εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι έπραξαν το αλτρουϊστικό τους καθήκον τόσο για τους έχοντες ανάγκη αίματος όσο και για τη μνήμη του Τάκη Ταρνάρη η ζωή του οποίου χάθηκε πρόωρα σε τροχαίο ατύχημα.

Ο κινητήριος μοχλός για την προσέλευση του κόσμου ήταν η άμεση οικογένεια του αδικοχαμένου Τάκη, γονείς και αδελφή, καθώς και στενά του συγγενικά πρόσωπα.

Στο χώρο της δράσης έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και η Αντιδήμαρχος Ελένη Ρήγα επικεφαλής του Κέντρου Κοινότητας