Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε ο Βασίλης Στασινόπουλος, προπονητής του Βύζαντα και υπέβαλε παραίτηση από την ομάδα, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου.
Η σχέση του κ. Στασινόπουλου με τους Μεγαρείς έρχεται από παλιά και έχει συνδεθεί πάντα με θετικές εκβάσεις για την ιστορική αυτή ομάδα.
Για τον λόγο αυτό το διοικητικό συμβούλιο έκανε αμέσως αποδεκτή την παραίτησή του και τον ευχαρίστησε για τις ως τώρα υπηρεσίες του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

« Με αφορμή την απόφαση του προπονητή κ. Βασίλη Στασινόπουλου να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Βύζαντα τον ευχαριστούν εκ βάθους καρδίας για την συνεργασία η οποία ήταν άψογη.

Θεωρούμε τον κ. Στασινόπουλο μέλος της οικογένειας του Βύζαντα, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που σε δύσκολες στιγμές τόσο τη φετινή χρονιά όσο και στο παρελθόν, έδειξε πόσο τιμά την ιστορική μας ομάδα, αναλαμβάνοντας τις τύχες της με επιτυχία.

Ευχόμαστε στον Βασίλη Στασινόπουλο να είναι υγιής και να συνεχίσει να μεταλαμπαδεύει στα νέα παιδιά τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις».

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου και το διοικητικό συμβούλιο.

Στον πάγκο του Βύζαντα για το επόμενο ματς κόντρα στον Πυρρίχιο Ασπροπύργου, εκτός έδρας, θα καθίσουν ο Μάκης Πανταζής και ο Δημήτρης Κόκκαλης.
Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας, μετά ρεπό, και τελευταίος αγώνας είναι εντός έδρας με τον Άτταλο Νέας Περάμου