Ανακοίνωση – πρόσκληση του προέδρου του Βύζαντα Λεωνίδα Νικολάου να έλθει στο γήπεδο την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και να στηρίξει την ομάδα στον αγώνα με τη Νέα Πέραμο.
Η πρόσκληση γίνεται με αφορμή την αήττητη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ αλλά και την μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού.

«Το φετινό καλοκαίρι, η διοίκηση του Βύζαντα που συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής, έβαλε τις βάσεις ώστε η ομάδα μας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Τις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές ο Βύζας έχει πετύχει ισάριθμες νίκες, με τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο.
Στόχος όλων μας, εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο, κάτι που από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται πράξη.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ. η ομάδα μας θα υποδεχθεί το ιστορικό σωματείο της Νέας Περάμου.
Καλώ όλους τους φιλάθλους του Βύζαντα να έρθουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να πετύχει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Γιατί ο κόσμος μας επιβάλλεται να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Γι’ αυτό όλοι την Κυριακή πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα θρύλος της πόλης μας και στην ιστορική έδρα του Βύζα, στο παλιό γήπεδο».