Επιπλέον αίθουσες-γραφεία, όπου θα αποσυμφορήσει τις υπηρεσίες του, αγόρασε με δικούς του πόρους το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.
Οι νεοαποκτηθέντες χώροι βρίσκονται στον 4ο  όροφο του κτιρίου επί της οδού Καραΐσκου  111 επάνω από τον όροφο στον οποίο ήδη στεγάζονται οι υπηρεσίες του.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αδριανός Μιχάλαρος εξέφρασε την ικανοποίησή του επισημαίνοντας  τη σημασία της πρωτοβουλίας.
Αφενός  για την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τα  μέλη του και αφετέρου για την χρηστή διοίκηση η οποία ασκείται εδώ και χρόνια στο ΒΕΠ η οποία είχε ως αποτέλεσμα την παρούσα επένδυση.
«Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια αποτέλεσμα μιας χρηστής, επί σειρά ετών, διοίκησης του Επιμελητηρίου, που θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει τη λειτουργία του και θα δώσει τη δυνατότητα για την καλύτερη οργάνωση και διεύρυνση παροχής υπηρεσιών στα μέλη του», δήλωσε ο Πρόεδρος.

Ο κ. Μιχάλαρος ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλους, όσοι ενεπλάκησαν, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αγοράς των γραφείων και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να προβαίνει σε ενέργειες οι οποίες θα αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει στα μέλη του.

Η υπογραφή των συμβολαίων της αγοράς των γραφείων έγινε από τον Πρόεδρο Β.Ε.Π., παρουσία των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, κ.κ.  Γ. Κωνσταντόπουλου και Α. Μπελέκα, Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρων, αντίστοιχα, του Οικονομικού Επόπτη, κ. Θ. Ματθιουδάκη και του Διευθυντή, κ. Μιχάλη Γιάγκα.