Για ένα ημίχρονο έπαιξε ο Βύζας κρατώντας σε αμφίρροπο ρυθμό και ισόπαλο χωρίς γκολ το ματς στη Μαγούλα για 45 λεπτά στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η νεανική και μαχητική ομάδα του Δήμου Ρόκα κυριάρχησε και πέτυχε φυσιολογικά δύο τέρματα αφήνοντας τον Βύζαντα μάλλον απρόθυμο να αντιδράσει.
Το 1-0 έκανε στο 72’ ο Στεφανίδης και το 2-0 στο 83΄ ο Εφραιμίδης

Οι κυανόλευκοι της Μαγούλας, παρά το γεγονός ότι τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και φαίνεται να παίρνουν την άγουσα προς την Β’ κατηγορία, έδειξαν μαχητικότητα και πείσμα και σε αθλητικά πλαίσια πήραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δίκαια.

Διαιτητής: Σ. Σταθόπουλος
Βοηθοί: Κ. Οικονόμου, Ε. Μηλιώνης
Παρατηρητής αγώνα: Σπ. Δρίκος

Αστέρας Μαγούλας (Δήμος Ρόκας): Καπνογιάννης, Κουσιουρής, Κέσοφ (50΄ Μπάλα), Κατσανέας, Πέππας, Παπαδημητρίου (67΄ Ηλιόπουλος), Μπόνος, Μπούσης, Εφραιμίδης, Στεφανίδης, Σάκοφ (58΄ Χαβάτζιου)
Αναπληρωματικοί: Σούτας, Κυδώνης, Ράλλης.

Βύζας Μεγάρων (Γιάννης Μπότσης): Ξενάκης, Αντύπας, Γκάτζιος, Εμετό, Βουρνάζος, Μήτσος, Μαυρονάσος, Κλογκέρι, Κουφής (75΄ Λάλας), Τζούτι, Γκουγκούλης (78΄ Πανταζής)
Αναπληρωματικοί: Τσίγκρης, Ανδρέου, Μουσκάι

Περισσότερο φωτορεπορτάζ σε λίγο