Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ΑΓΣ Νέας Περάμου στο δημοτικό γήπεδο παρουσία του Δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.
Παρευρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, αξιωματούχοι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, παράγοντες της δημόσιας ζωής, ποδοσφαιριστές του συλλόγου όλων των βαθμίδων η ομάδα των τεχνικών, καθώς και φίλοι και μέλη των οικογενειών των ποδοσφαιριστών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίνος, εφημέριος του ι.ν. Αγίου Γεωργίου ενώ καλωσόρισμα απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Ζουμπλιός.
Κατά το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης ευχήθηκε καλή χρονιά και αγωνιστικές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς.
Χαρακτηριστικά επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας των ποδοσφαιριστών, των τεχνικών και των διοικητικών παραγόντων.

Από την ΕΠΣΔΑ παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Σοφιανίδης, η Ταμίας Γιώτα Σακκά ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο Κώστας Βαλσαράς, έμπειρο στέλεχος του ποδοσφαίρου και ειδικός σύμβουλος του ΑΓΣΝΠ.
Πλάι στο Δήμαρχο βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Κ. Φωτίου με την ιδιότητά του ως αντιδημάρχου.
Μεταξύ των παρόντων ήταν ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Νέας Περάμου Ανδρέας Γραμματικός, το στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης Μίμης Λιώτας, ο Νίκος Πιππής, ο Δημήτρης Πολίτης και άλλοι.