Καλύτερος ο Μεγαρικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, 18/1 γήπεδο Νέας Περάμου, επιβλήθηκε με 3-2 του Σκορπιού Φυλής, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων και έπιασε τους 40 βαθμούς αφήνοντας τον Σκορπιό στους 35.
Ο αγώνας πρόσφερε θέαμα στους φίλους και των δύο ομάδων οι οποίοι αψήφισαν το κρύο και κάθησαν στις εξέδρες και εξελίχθηκε με ενδιαφέρον, όπως δηλαδή θα εξελισσόταν ένα ντέρμπι πρωτοπόρων.
Καλύτερος ο Μεγαρικός δημιούργησε περισσότερες φάσεις προηγήθηκε  νωρίς, στο 9ο λεπτό με τον Σερταρίδη και συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες τετ α τετ με τους Σάκωφ και Χριστοδουλίδη στο 23′ και στο 24′ αντίστοιχα, για να δεχτεί τη γνωστή τιμωρία του ποδοσφαίρου για τις χαμένες ευκαιρίες και να δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης στο 27′ από τον Ντόκα.
Στο 33′ ο Γ.Ι. Κουφής χάνει μια ακόμα κλασική ευκαιρία. Μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου ο Μεγαρικός ψάχνεται αποσυντονισμένος να ισορροπήσει από το γκολ της ισοφάρισης.
Η πρώτη εκτός γκολ ευκαιρία για τον Σκορπιό γίνεται στο 41′ όπου σουτ του Μαυρίδη μπλοκάρει ο Ανδρέου.
Η επόμενη κλασική χαμένη ευκαιρία του Μεγαρικού είναι το πέναλτι.
Στο 58′ η μπάλα βρίσκε το χέρι του Σκαμαντζούρα εντός περιοχής και ο διαιτητής Χρέλιας υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών.
Το χτυπά βιαστικά ο Σερταρίδης και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Αλεξόπουλος.
Στο 60′ ο Αλεξόπουλος σώζει με τα πόδια προ του Σάκωφ.
69′ Αποκρούει ο Αλεξόπουλος με υπερένταση χτύππημα φάουλ του Σάκωφ
76′ Διαγώνιο συρτό σουτ του Χριστοδουλίδη περνάει μόλις άουτ
77′ Σουτ εν κινήσει ο Στεφανίδης αποκρούει ο Αλεξόπουλος
80′ 2-1 ο Γ.Π. Κουφής δέχεται παράλληλη σέντρα του Άλκου από δεξιά και την αξιοποιεί με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ
83′ 3-1 Ο Στεφανίδης σημειώνει το γκολ με κοντινό διαγώνιο σουτ
83′ 3-2 Ο Κίτσας, αλλαγή του Γκούμα, με ατομική προσπάθεια

Διαιτητής: Θ. Χρέλιας
Βοηθοί: Ε. Ανδρέου, Β. Θωμόπουλος
Παρατηρητής αγώνα: Δ. Κόκλας
Ιατρός: Χ. Πέγκος

Μεγαρικός (Γιώργος Χατζής): Ανδρέου, Ελέζι (68′ Άλκος), Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης Κ., Πατσιονίδης, Βασιλειάδης, Στεφανίδης (90′ Στέφα), Μητρόπουλος, Σερταρίδης, Κουφής Γ.Ι. (76′ Στύλα), Σάκοβ (79′ Κουφής Γ.Π)
Αναπληρωματικοί: Χατζής, Κουτσουμπής

Σκορπιός Φυλής (Γιώργος Σύρος): Αλεξόπουλος, Πασσαλάκης, Σκαμαντζούρας (90+ Μπελαλής), Γκιόκας, Αντωνόπουλος, Μπίκας, Ντόκας, Μαυρίδης Σ. (60′ Κάσσος), Λέλος, Παγώνης, Γκούμας (74′ Κίτσας)
Αναπληρωματικοί: Φωτόπουλος, Χριστοδούλου, Μπαλωμένος, Σιδηρόπουλος