«Ο Βύζας είναι η αθλητική ιστορία των Μεγάρων», συμφώνησαν όλοι οι παριστάμενοι στην κοπή της βασιλόπιτας του ιστορικού ποδοσφαιρικού σωματείου των Μεγάρων που το 2018 κλείνει 90 χρόνια ζωής.
Η επετειακή τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο χώρο αναψυχής Νισαία, χώρος στον οποίο συγκεντρώθηκαν νεαρά και μεγαλύτερα σε ηλικία αθλητές, μέλη και φίλοι του Βύζαντα όπου αντάλλαξαν ευχές.

Αν και ο Βύζας διανύει μια από τις λιγότερο διάσημες περιόδους της ιστορίας του, η κοινωνία των Μεγάρων δεν ξεχνά το παρελθόν της ομάδας και ελπίζει ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν εκπρόσωποι του τύπου, παράγοντες και βετεράνοι ποδοσφαιριστές.
Ήταν οι Τιμήθηκαν οι: Αντώνης Δαρζέντας, Ανέστης Τσακίρογλου, Αντώνης Υψηλάντης, Αποστόλης Πάνος, Ιωάννης Οικονομόπουλος, Μάκης Πάνος, Θοδωρής Μιχάλαρος, Κώστας Φρυγανάς και Γιώργος Μπερδελής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος τύπου Αντώνης Υψηλάντης.
Παραβρέθηκαν σύσσωμο το Δ.Σ του Βύζαντα οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ντούρος, ο υπεύθυνος ομάδων της ΕΠΣΔΑ Μάκης Πάνος, η Αντιδήμαρχος Ελένη Ρήγα, η Πρόεδρος του Ηρόδωρου Ιωάννα Ρήγα, εκπρόσωποι από την ομάδα βετεράνων κ.α.