Σε μια ακόμα γενναιόδωρη πράξη προς την τοπική κοινωνία, μέσω του Δήμου Μεγαρέων, προέβη η εταιρεία επεξεργασίας ρητίνης Megara Resins των Κώστα και Χρήστου Φάνη.
Δώρισε στον Δήμο 70 κάδους απορριμμάτων, είδος το οποίο βρίσκεται σε έλλειψη στα Μέγαρα.
Οι κάδοι παρελήφθησαν την 1η Σεπτεμβρίου από την Υπηρεσία Καθαριότητας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Σταύρο Φωτίου.MEGARA_RESINS_XORHGIA_KADOI_2_350

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της εταιρείας εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσω της οποίας δίδει έμφαση, πέρα και πάνω από την παραγωγή προϊόντων στον σεβασμό και την ευθύνη έναντι των κοινωνικών εταίρων, δηλαδή των διαφόρων κοινωνικών ομάδων.

Κατά την παράδοση των κάδων στο δημοτικό εργοτάξιο στην περιοχή Κουμίνδρι συναντήσαμε τους εκπροσώπους της εταιρείας, τους κ.κ. Χαράλαμπο Βαρελά και  Χρήστο Γκιόκα.

  • Ο Δρ. Χαράλαμπος Βαρελάς, χημικός μηχανικός, είναι ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας
  • Ο κ. Χρήστος Γκιόκας,  μηχανολόγος ηλεκτρολόγος, είναι ο διευθυντής του εργοστασίου

MEGARA_RESINS_XORHGIA_KADOI_350Αναφερόμενοι στην εν λόγω πρωτοβουλία της Megara Resins παρέθεσαν τις κατευθυντήριες γραμμές τις οποίες τηρεί η επιχείρηση ως προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη και ειδικότερα το σκεπτικό με το αποφασίστηκε να γίνει αυτή η χορηγία προς τον Δήμο Μεγαρέων

«Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του στρατηγικού μας σχεδιασμού.
Στόχος μας είναι να στεκόμαστε κοντά στην κοινωνία και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες σ’ ένα φάσμα ποικίλων δραστηριοτήτων οι οποίες έχουν οφέλη για το σύνολο των κατοίκων του Δήμου Μεγαρέων.
Οι άξονες στους οποίους κινούμεθα είναι η κοινωνία, το περιβάλλον, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός τομείς δηλαδή οι οποίοι αποτελούν τις θεμελιώδεις παραμέτρους της κοινωνικής ζωής.
Η Megara Resins συμμετέχει σε πρωτοβουλίες όπως της τοπικής εκκλησίας με αγαθοεργίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Κάνει χορηγίες σε πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες αναδεικνύουν τοπικά στοιχεία ενώ επίσης στηρίζει αθλητικά σωματεία.
Συμπαρίσταται και βοηθά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες οι οποίες χρειάζονται βοήθεια.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η βοήθειά μας κατευθύνεται προς τη δημόσια υγεία αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε σε επαφή και  στο 2017 ως αρωγοί και συμπαραστάτες του Δήμου έτοιμοι να αναλάβουμε κοινές πρωτοβουλίες».

Επίσης ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Φωτίου μας δήλωσε:
«Η Υπηρεσία Καθαριότητας και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες της Megara Resins Κώστα και Χρήστο Φάνη για τη σπουδαία προσφορά τους όχι μόνο για τη χρηματική της αξία που είναι υψηλή αλλά και για την σπουδαιότητα που έχει για την Υπηρεσία.
Είναι γνωστό ότι είχαμε πολλές ελλείψεις κάδων απορριμμάτων και έτσι παίρνουμε μια βαθιά ανάσα ώστε να εξυπηρετήσουμε τους δημότες για τους οποίους εργαζόμαστε νυχθημερόν, Διεύθυνση και εργαζόμενοι στον Δήμο.

Η χορηγία είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας την οποία κατέβαλε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης οφειλόμενη εν πολλοίς στην αγαστή συνεργασία του με τις επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και ιδιαίτερα με την επιχείρηση των αδελφών Χρήστου και Κώστα Φάνη».