Όσο χρειάστηκε έπαιξε ο Βύζας τόσο για να δημιουργήσει 3 γκολ όσο και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο ματς της 5ης αγωνιστικής στο οποίο υποδέχθηκε τον αήττητο φέτος ΔΑΟ Ζωφριάς.
Όλα κρίθηκαν στο πρώτο 26λεπτό του ματς όπου οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν και τα τρία γκολ, όλα εν κινήσει και κανένα από στατική φάση.
Το 1-0 γράφτηκε 17ο λεπτό από το Σαχόλι με μονοκόματο σουτ από τη μέση της περιοχής. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε σέντρα από δεξιά του Τοπτίδη.
Μέχρι το 2-0 το οποίο γράφτηκε στο 25′ ο Βύζας είχε δύο ευκαιρίες με τους Κωνσταντινίδη και Μονέ.
Το 2-0 επιτεύχθηκε στο 25ο λεπτό από τον Μονέ. Ο Δενδρινός έστειλε σέντρα από δεξιά στην καρδιά της άμυνας της Ζωφριάς. Εκεί πετάχτηκε ο Μονέ και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.
Στο 26′ έγινε το 3-0. Ο Δενδρινός από τον άξονα σπάει τη μπάλα αριστερά στον Χάρμπαλη. Αυτός σεντράρει και ο Τοπτίδης σκοράρει.

Στο πρώτο ημίωρο όπου κυνήγησε τα γκολ ο Βύζας ήταν απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια ο η Ζωφριά ισοφάρισε, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν απείλησε σοβαρά τον τερματοφύλακα Πορανίδη.

Διαιτητής: Α. Αλιάγας
Βοηθοί: Β. Θωμόπουλος, Π. Νάκος
Παρατηρητής αγώνα: Τάσος Δρομούσης
Γιατρός: Κώστας Οικονομόπουλος

Βύζας Μεγάρων (Τάκης Χριστόπουλος): Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Χάρμπαλης (46’Λεβεντούρης), Παικόπουλος, Δρυμούσης (46’ Λεβεντούρης), Μουσκάι (67’ Χριστόπουλος), Μενδρινός, Χατζημελετιάδης, Μονέ (46’ Καμπόλης), Σαχόλι, Τοπτίδης (69΄Μαρκόπουλος).
Αναπληρωματικοί: Μαυρονάσος, Υφαντής, Φρυγανάς, Φουρνάρης.

ΔΑΟ Ζωρριάς (Δημήτρης Μηλόπουλος): Πλατανιάς, Βασιλείου, Καλαμαράς (26’ Φελλάς), Ρόντο, Νίκα, Ξενάκης, Κάσσος, Καρδαμπίκης (32’ λ.τρ. Μήνος), Μαρμούτας (70’ Νέρης), Καραπαναγιωτίδης (70’ Ράγγος), Κωνσταντινίδης (70’ Σπυρόπουλος).
Αναπληρωματικοί: Τσαλαπάτης, Χάσα, Κλεισιάρης, Κληρονόμος.