Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων πραγματοποίησε ο Βύζας την τακτική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τον απολογισμό του συλλόγου έκανε ο απελθών πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου ο οποίος σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να απέχει από τις αρχαιρεσίες αφού εκλέχτηκε δύο διαδοχικές φορές.
Το κλίμα ήταν πολύ καλό, αν και ορισμένες φορές υπήρξαν έντονες αναφορές σε πεπραγμένα. Ωστόσο η ψυχραιμία της πλειοψηφίας διεξήγαγε τη Γενική Συνέλευση χωρίς υπερβολές, με το κλίμα να στρέφεται προς το μέλλον της ομάδας του Βύζαντα η οποία η οποία έχει προσφέρει στην πόλη των Μεγάρων στιγμές οπαδικής μαγείας και εθνική αναγνωρισιμότητα.

Ο Λεωνίδας Νικολάου κράτησε την ομάδα στα δύσκολα, ομαλοποίησε την πορεία της από περίοδο σε περίοδο και τώρα την παραδίδει σε έμπειρα και δυνατά χέρια.
Από τη σημερινή Γενική Συνέλευση κρατάμε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα.
Το πρώτο είναι η επανάκαμψη του αρχιτέκτονα Τάσου Σάλτα ο οποίος έχει στο παρελθόν διοικήσει σωστά την ομάδα και πάντα βρίσκεται στο πλευρό της.
Το δεύτερο είναι ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη η Γιάννα Ρήγα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Ηρόδωρος με αρμοδιότητες στον αθλητισμό.
Δημιουργείται έτσι ένας επίσημος και δυνατός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κιτρινόμαυρου σωματείου και του Δήμου.
Κρατάμε επίσης και την αναγνώριση την οποία επιφύλαξαν τα μέλη του σωματείου στον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος διέθεσε χρήματα για την πορεία της ομάδας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Ψήφισαν 130 άτομα ενώ βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Βύζαντα αποτελείται από 15 μέλη τα οποία έλαβαν σειρά προτίμησης ως εξής:

Τάσος Σάλτας
Γιάννα Ρήγα
Δημήτρης Κόκκαλης
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Αντώνης Υψηλάντης
Γιάννης Διπλάρας
Κώστας Οικονομόπουλος
Κώστας Παπαφράγκος
Βασίλης Σάλτας
Θωμάς Βαλτάς
Ιερόθεος Μπότιζας
Βασίλης Χατζόπουλος
Λευτέρης Σταμέλος
Θοδωρής Μήτσος
Νίκος Δρυμούσης
================
Σωτήρης Στρατούρης
Δήμος Γολίτσας
Γιώργος Βασίλαινας
Παναγιώτης Ρουμελιώτης
Ευαγγελία Φουρνάρη
Θανάσης Οικονόμου
Σάντη Μωραΐτου
Γιάννης Προίσκος
Ηλίας Καρούντζος
Γιώργος Βαρελάς
Σπύρος Μαζιώτης
Γιώργος Τσιάκαλος

Κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αλησμόνητου ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας Μάκη Πανταζή.