Με 4-2 νίκησε ο Μίμας τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου στο μεταξύ τους παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ ΕΠΣΔΑ.
Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε ημίχρονο αλλά με τον Μίμα να επικρατεί αφού το καλό ημίχρονό του ήταν επιθετικό σε αντίθεση με τον Πυρρίχιο που το καλό του ημίχρονο ήταν αμυντικό.
Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου είναι η καλοστημένη και αδιαπέραστη άμυνα του Πυρρίχιου και οι αντεπιθέσεις του μια αππό τις οποίες καρποφόρησε στο 30΄ όταν σε κτύπημα κόρνερ του Σότα ο Παπαδόπουλος πήδησε ψηλότερα και νίκησε τον τερματοφύλακα Υφαντή κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και χωρίς τις υπηρεσίες του Χαλιώτη ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Λέζι, ο Μίμας κυριάρχησε επιθετικά με συνεχείς πλαγιοκοπήσεις και προωθημένες μπαλιές στον άξονα.
Αυτό το αντίμετρο του Χάρη Κουστέρη στην αμυντική παράταξη των φιλοξενουμένων έφερε την ισοφάριση στο 62΄ από τον Βλαχοκυριάκο μετά από σέντρα του Ζουμπουρλή.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 64΄ στην κόντρα επίθεση του Μίμα ο Ζουμπουρλής πήρε τη μπάλα στη μέση της πλευράς του Πυρρίχιου, πέρασε δύο αντιπάλους του ανοίγοντας προς τα δεξιά και πλασάρησε τον τερματοφύλακα Στεφανίδη γράφοντας το 2-1.
Το 3-1 έγινε στο 70΄ από στημένη φάση. Ο Λέζι έστειλε τη μπάλα από τα δεξιά στην κορυφή της μεγάλης περιοχής όπου ο Καραμπλάκας με διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στ δίκτυα του Πυρρίχιου.

Στο 80΄ ο Βλαχοκυριάκος δέχτηκε προωθημένη μπαλιά στην πλάτη του αμυντικού Μαυροδόντη και υπό πίεση πέτυχε το 4-1, δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας του Μίμα Υφαντής έκανε την απόκρουση του αγώνα εξουδετερώνοντας το κοντινό σουτ του Αποστολόπουλου.
Το 4-2 πέτυχε με πέναλτι ο Συμεωνίδης λίγο αργότερα . Στο πέναλτι είχε υποπέσει ο Λέζι με χέρι στην περιοχή.

Διαιτητής: Σ. Μεντής
Βοηθοί: Ε. Μηλιώνης, Γ. Φούρκας
Παρατηρητής: Β. Ζεϊμπέκης
Γιατρός: Σ. Πασάκος

Μίμας (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Υφαντής, Καλαϊτζής, Γκουτσούλας, Συριανός, Νότα, Καραμπλάκας (81΄ Κουφής), Φουρνάρης (84΄ Κασιμάτης), Λουκίδης (73΄ Κούρσος), Ζουμπουρλής, Βλαχοκυριάκος, Χαλιώτης (46΄ Λέζι)
Αναπληρωματικοί: Κουτσουμπής, Μάππας

Πυρρίχιος Ασπροπύργου (προπονητής Αθ. Κιουπικολής): Στεφανίδης, Κέλι, Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής, Μαυράκης (73΄ Χισκάι), Ερμπαλίδης, Αποστολόπουλος, Σότα (77΄ Συμεωνίδης), Παπαδόπουλος, Ντεστάκος (46΄ Δανιηλίδης, 72΄ Τσούφλας)
Αναπληρωματικοί: Πιπερίδης, Τσιντσιλίδας