Την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Ηρώων, στα Μέγαρα, και συγκεκριμένα στον χώρο κατάθεσης στεφάνων κατά την επιμνημόσυνη δέηση την 28η Οκτωβρίου, καταγγέλλει η Οργάνωση Μελών Μεγάρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Οργάνωση επικαλείται αυτήν την παρουσία προκειμένου να αιτιολογήσει την απουσία της από τις καταθέσεις.
Επιπροσθέτως καλεί την δημοτική αρχή να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στην παρουσία της «εγκληματικής οργάνωσης», όπως αποκαλεί την Χρυσή Αυγή.

Ο εκπρόσωπος της Λ.Ο. Χρυσή Αυγή, κατάθέτει στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων στην ομώνμη πλατεία στα Μέγαρα
Ο εκπρόσωπος του Λ.Σ. Χρυσή Αυγή, κατάθέτει στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων στην ομώνμη πλατεία στα Μέγαρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων ανήμερα της εθνικής επετείου για το ιστορικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού απέναντι στον γερμανοιταλικό φασισμό του ’40  καταγγέλλει την παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης ‘’Χρυσή Αυγή’’ στην καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Ηρώων της πόλης.
Θεωρούμε ντροπιαστική και προσβλητική την εικόνα οπαδοί του ναζισμού να συμμετέχουν σε διαδικασίες που τιμούν τους πεσόντες για την ελευθερία και την δημοκρατία στον τόπο μας.
Περιμένουμε από την δημοτική αρχή να ξεκαθαρίσει την στάση της απέναντι στην παρουσία της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α σε εκδηλώσεις μνήμης για τους αγώνες του Ελληνικού λαού.
Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν παραβρέθηκε στην σημερινή κατάθεση στεφάνων όπως  έπραξαν και άλλοι δημοκρατικοί φορείς της πόλης μας.

Το Γραφείο Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ»