Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔΑ στην οποία εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός 2018.

Παρόντες όλα τα μέλη της Ένωσης. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γιώργος Ντούρος (γενικός γραμματέας), ο Ηλίας Μήνος, ο αντιπρόεδρος Κώστας Διολέτης, Νίκος Ευθυμίου (ειδικός γραμματέας), ο Μάκης Πάνος, ο Κώστας Βαλσαράς, ο Φάνης Μαλανδρίνος, ο Σπύρος Δρίκος, η γραμματέας της Ενωσης Κωνσταντίνα Φράγκου.
Από τους διαιτητές ο Αριστείδης Βάτσιος και ο Τιμολέων Σταμάτης.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Τσόκα.
Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων-μελών μεταξύ αυτών. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Σοφιανίδης ( Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας), Λεωνίδας Νικολάου-Μάκης Πανταζής (Βύζας Μεγάρων), Κώστας Πέτρου (Μανδραϊκός), Βασίλης Τζαφέρης, Κώστας Μακρής, Μιχάλης Κατσάφαρος (Ηρακλής Ελευσίνας), Δημήτρης Σερεμέτης, Σωτήρης Χωραβάτης (Άτταλος Νέας Περάμου), Ιωάννα Ζαλακώστα (πρόεδρος Ο Ζωφριάς), Φάνης –Παναγιώτης Μαλανδρίνος (Εθνικός Πανοράματος), Πέτρος Μπακαιούκας, πρόεδρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ταμίας (Ευκλείδης Μεγάρων), Γιώργος Κρητικός, Γιώργος Θηναίος (Αστέρας Άνω Λιοσίων), ο Θεοδόσης Δρόλιας (πρόεδρος της ΑΕ Ζεφυρίου), η κ. Κοντορέση από τον Θρασύβουλο, ο Μέγας Καραμπίνης- Κατερίνα Νικολάου, (Αστέρας Μαγούλας), Κώστας Σιέττος, Αγγελόπουλος (Αίας Παραλίας), από την Μικρασιατική ο πρόεδρος της ομάδος Μανώλης Κάμπαξης, από τον Σκορπιό Φυλής, από τον Θρασύβουλο, από τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου ο Χρήστος Αποστολόπουλος και η Σοφία Σαμψωνίδου, από τον Ικαρο Νεοκτίστων ο Γιάννης Τσακίρης, και η Δέσποινα Βλαχαντώνη, από τον Ερμή Πάρνηθας Λιοσίων, από τον Απόλλωνα Λιοσίων ο Νίκος Παπαδήμας, ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος (πρόεδρος Απόλλωνα Ποντίων) κ.ά.
Ακόμα από τον δήμο Ασπροπύργου ο δήμαρχος Νίκος Μελετίου, ο Αντώνης Κοναξής, ο αντιδήμαρχος Λιοσίων-Φυλής Δημήτρης Καμπόλης.
Απουσίασαν οι ομάδες του Ακράτητου, Μεγαρικού, Κριού και Λαμπερής.
Ο πρόεδρος Μιχάλης Τζανόπουλος καλοσώρισε όλους τους παρευρισκομένους μέλη της ΕΠΣΔΑ και αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε. Ενώ τόνισε θα δοθεί τόπο στα νιάτα και στις ακαδημίες της Ένωσης.

Αν. Τσακ.