• Τι θα γίνει με τα απόβλητα στην Αττική;
  • Τι σημαίνει πολιτική προστασία και ποιες οι ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής;
  • Που και πώς πρέπει να αξιοποιούνται οι φόροι μας;
  • Πώς μπορεί να βελτιώσει η Περιφέρεια την καθημερινή ζωή των κατοίκων της Αττικής;
  • Πώς πρέπει να λειτουργεί η διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής;

Στο Δήμο Μάνδρας – δημαρχείο – θα βρεθεί ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργία Ξανά και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής την Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 19:00

Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με στοιχεία, με παραδείγματα και με υπεύθυνες προτάσεις για τα σημαντικά θέματα της Αττικής.

Τον Μάιο του 2014, οι πολίτες της Αττικής απέκτησαν έναν εκπρόσωπο στην Περιφέρεια ο οποίος υπερασπίζεται με συνέπεια την κοινή λογική και το συμφέρον όλων.

Ο Θάνος Τζήμερος μαζί με τον Κωστή Ψαραδέλλη προτείνουν λύσεις στα προβλήματα της Αττικής και υπερασπίζονται τα χρήματα των φορολογουμένων τα οποία σπαταλώνται από την κρατικοδίαιτη διοίκηση της Ρένας Δούρου, ενώ έχουν αποκαλύψει πολλές σκανδαλώδεις περιπτώσεις θεσμικής εκτροπής, κακοδιαχείρισης, παρανομίας και λαϊκισμού, από όλες τις κομματικές παρατάξεις που αλλιώς ποτέ δεν θα τις μάθαιναν οι πολίτες.
Για την θαρραλέα και συνεπή αυτή στάση τους, ο Θάνος Τζήμερος έχει δεχθεί ύβρεις, προπηλακισμούς, ακόμη και χειροδικίες, στις οποίες συμμετέχουν ή ανέχονται οι περιφερειακοί σύμβουλοι των υπόλοιπων κομματικών σχηματισμών. Κανείς εκτός του Θάνου Τζήμερου δεν έχει αντιδράσει μέχρι σήμερα εναντίον του εκφασισμού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Εκτός από τους πολίτες, προσκεκλημένοι στις εκδηλώσεις είναι και όσοι υποψήφιοι ή νυν δήμαρχοι θέλουν να ακούσουν τις δυνατότητες συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμων για την μέγιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και την προώθηση των σημαντικών έργων σε τοπικό επίπεδο.

Η ψήφος είναι η μόνη δύναμη που κρατά στα χέρια του ο κάθε Έλληνας πολίτης για να αλλάξει το μέλλον του. Με επιχειρήματα, προτάσεις, λύσεις, θέσεις σταθερές κι ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ επιζητά την συμμετοχή και την ψήφο κάθε υπεύθυνου πολίτη της Αττικής.

Επικοινωνία:
Αλεξάνδρα Μάνου Κιν: 694 4387896
Άντα Χαρβαλιά Κιν: 697 8845438
Εύα Τσομπάρη Κιν: 697 0016660
Γιώργος Κουνελάκης Κιν: 694 4668808