Ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε εκτός έδρας (Γκορυτσά Ασπροπύργου) του Πυρρίχιου με 4-1 (ημίχρονο 1-0) κάνοντας το 2Χ2.
Οι παίκτες του Τάκη Χριστόπουλου ήταν καλύτεροι, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν δίκαια.
Ο Βύζας με καλύτερους τους Αλέξανδρο Σαχόλι, Κώστα Μενδρινό, Γιάννη Τοπτίδη και Θέμη Παπαδάκη, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, έδειξε ότι σιγά-σιγά οι παίκτες βρίσκουν τα πατήματά τους και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται.
Αντίθετα ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου του Μιχάλη Κάσδαγλη προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά μάταια.Πάντως παρά την ήττα έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο.
ΤΑ ΓΚΟΛ:
16′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Μενδρινός με πέναλτι 0-1. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μαυρονάσος που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μουστάκα.
51′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Μενδρινός έδωσε την μπαλιά στον Τοπτίδη που μπήκε στην μικρή περιοχή. Εκέι ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Σωπιάδη. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παπαδάκης 0-2.
63′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Χατζημελετιάδης έγινε κάτοχος της μπάλλας και μετά από ένα λάθος των παικτών στην μεσαία γραμμή έδωσε την ασίστ στον Παπαδάκη που έκανε το 0-3.
80′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Στάσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Φρυγανά και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Αγγελιδάκης που ανέλαβε να το εκτελέσει μείωσε σε 1-3.
90+2 ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Σταφάι εμμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος στην άμυνα του Πυρρίχιου πέτυχε το 1-4.
Διαιτήτευσε ο Φώτης Ντάουλας.
Βοηθοί: Μιχάλης Δημόπουλος-Κώστας Οικονόμου
ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): Σωπιάδης Θ, Μουστάκα, Μερκάι, Βασιλειάδης, Τσιριγώτης, Κέλι, Ερμπαλίδης, Πιπερίδης Γ, Σωπιάδης Χ (60′ Πιπερίδης Ισ.), Μπεζδικιάν(46’Στάσης), Αγγελιδάκης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Στεφανίδης, Κουτσουκανίδης, Τσούλφας, Παντελής, Παλιγγίνης.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Τάκης Χριστόπουλος): Πορανίδης, Μουσκάι ( 67’Δρυμούσης), Φουρνάρης(67’Φρυγανάς), Παικόπουλος (67’Χριστόπουλος), Παρασίδης, Τοπτίδης(74’Σταφάι), Μενδρινός, Χατζημμελετιάδης, Παπαδάκης, Σαχόλι, Μαυρονάσος (46’Μοντεσάντος).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Βαλτάς, Λεβεντούρης, Χαλόφτης, Χάρμπαλης.
Ρεπορτάζ:
ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ