Έκθεση Μεγάρων ΓηΠρόσκληση ενδιαφέροντος προς υποψήφιους εκθέτες οι οποίοι θέλουν να εκθέσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στην φετινή Μεγάρων Γη, απευθύνει η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων.
Η έκθεση τοπικών προϊόντων πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Απριλίου, αυτή τη φορά στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Μετρό του Συντάγματος στην Αθήνα.

Ακολουθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

Θέμα: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  Συμμετοχής στην έκθεση «ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ »

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ) διοργανώνει την «ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ», που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από 2 έως 4 Απριλίου 2015.

Καλούμε  τους παραγωγούς και επιχειρηματίες των Μεγάρων και της Ν. Περάμου οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα όπως δηλώσουν συμμετοχή.

Σκοπός της έκθεσης είναι η  προβολή και διαφήμιση των τοπικών μας προϊόντων και της περιοχής μας γενικότερα,  στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό με γνώμονα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη . Η έκθεση θα φιλοξενήσει ντόπιους παραγωγούς και επιχειρήσεις μεταποίησης που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή  και στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.
Ενδεικτικά αναφέρονται προϊόντα: Λάδι, Αυγά, Μέλι, Κρασί, Φιστίκια, Προϊόντα αλιείας κλπ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ (Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο 1ος όροφος) για να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής από 05.02.2015 έως 27.02.2015 και ώρες 10:00π.μ – 13:00μ.μ.

Ο αριθμός των περιπτέρων είναι περιορισμένος και το κόστος συμμετοχής είναι τετρακόσια (400) ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά ενοικίαση χώρου, φύλαξη και καθαριότητα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ στα τηλέφωνα: 22960-82747/89150

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ
Σπυρίδων Κορώσης