Με δύο γκολ του Θάκη Δρίτσα ο Βύζας νίκησε τον Σκορπιό Φυλής στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΔΑ, το Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων.

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν τόσο όσο χρειάστηκε να νικήσουν χωρίς όμως να διασφαλίσουν το τρίποντο και καρδιοχτύπησαν δύο φορές στο διάστημα 80΄ έως 90′  όπου ο Σκορπιός αύξησε την πίεσή του.

Στο πρώτο μισό ο Βύζας έκανε ευκαιρίες αλλά δεν σημείωσε τέρμα. Στο δεύτερο μισό το γκολ ήλθε αρκετά νωρίς, στο 48΄ από τον Δρίτσα. Από κτύπημα κόρνερ του Δέσκου η μπάλα έφθασε στο κέντρο της άμυνας του Σκορπιού, οι αμυντικοί απέκρουσαν προς το πίσω δοκάρι όπου βρισκόταν ο Δρίτσας ο οποίος με δυνατό αριστερό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζιβελέκη.
Στο 62 κέρδισε πέναλτι ο Τζουμάκας, το κτύπησε ο Κλωνάρης, απέκρουσε ο Τζιβελέκης αλλά ούτε και στο rebound ο Δρίτσας ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας σε πλεονεκτική θέση μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.,
Στο 90΄ ο Κλωνάρης βλέπει τον Δρίτσα ξεμαρκάριστο στην καρδιά της άμυνας του Σκορπιού, τον τροφοδοτεί με παράλληλη σέντρα προς την γραμμή του άουτ, πάρε βάλε, και ο δεύτερος γράφει το 2-0 με κοντινό πλασέ.

Ευκαιρίες ο Βύζας είχε στο 11΄ με τον Καραγιάννη
στο 23′ με τον Δρίτσα
στο 40′  με τον Καραγιάννη
στο 43′  με τον Δέσκο
στο 44′  με τον Δέσκο
στο 45΄με τον Δρίτσα

Επίσης ο Βύζας είχε τρεις αξιόλογες ευκαιρίες
53′  κεφαλιά εξ επαφής ο Τζουμάκας αποκρούει ενστικτωδώς ο Τζιβελέκης
72′  Ο νεοεισελθείς Λάλας κεραυνοβολεί την εστία από την κορυφή της μεγάλης περιοχής αλλά ως από μηχανής θεός βρίσκεται αμυντικός ο οποίος βγάζει τη μπάλα με το κεφάλι άουτ
85′  ο Δρίτσας επιλέγει να πλασάρει στην κλειστή γωνία, η μπάλα βγήκε άουτ, ενώ στο πίσω δοκάρι περίμενε αφύλακτος ο Δέσκος.

Ο Σκορπιός άσκησε πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο.
Από τις ευκαιρίες που είχε
27′  λάθος της άμυνας του Βύζα δίνει την ευκαιρία στον Συμεωνίδη να επιχειρήσει πλασέ στην εστία του Ανδρέου. Ο τελευταίος αποκρούει με τα πόδια και στη συνέχεια ο Καραγιάννης απομακρύνει.
42′  γυριστό σουτ του Παρτσινεβέλου μόλις έξω από τα δοκάρια του Ανδρέου

Διαιτητής: Γ. Χρόνης
Βοηθοί: Κ. Οικονόμου, Κ. Τερζόπουλος
Παρατηρητής: Σπύρος Τρύπος
Γιατρός: Κώστας Οικονόμου

Βύζας (προπονητής Μάκης Πανταζής): Ανδρέου, Πανταζής (70′ Λάλας), Τσίγκρης (57′ Μουσκάι), Μήτσος, Εμετό, Κουρκούτης, Δρίτσας, Καραγιάννης, Τζουμάκας (69′ Μάλλης), Κλωνάρης, Δέσκος
Αναπληρωματικοί: Καλαμπαλίκης, Κατσικούρης, Μπούρς, Χατζής

Σκορπιός Φυλής (προπονητής Γιώργος Σύρρος): Τζιβελέκης, Πασσαδάκης, Δημητρόπουλος, Λέλος, Συμεωνίδης (57′ Κοκκόριας), Παρτσινεβέλος, Λιώσης (70΄Κωνσταντόπουλος), Αντωνόπουλος (79′ Λυμπέρης), Κολέσι, Κίτσας, Γκούμας (85′ Μαυρίδης)
Αναπληρωματικοί: Τράπος, Δημητρόπουλος, Κατσάρας,

***Στο 92′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίντρινη ο Κουρκούτης
***Στο 92′ αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές για εξύβριση