Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 06.30 ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» σε συνεργασία με την Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος, διοργανώνουν Ψαρευτική Συνάντηση με καλάμια από την ακτή στην παραλία Βαρέας.

Στην Ψαρευτική Συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος ελεύθερα όλοι όσοι ασχολούνται με το ψάρεμα από την ακτή.
Δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής !!!
Ο κάθε ένας συμμετέχων μπορεί να ψαρέψει με έως 2 καλάμια που θα φέρουν αρματωσιές με έως 3 αγκίστρια (παράμαλα) και το δόλωμα θα είναι ακροβάτης και ένα ακόμα δόλωμα της ελεύθερης επιλογής ενός εκάστου.
Όλα τα ψάρια στο τέλος της συνάντησης θα απελευθερωθούν στο φυσικό τους περιβάλλον γι αυτό κάθε συμμετέχων πρέπει να έχει μαζί του έναν κουβά όπου θα τοποθετεί το ψάρι αμέσως μετά την σύλληψη του και μέχρι να απελευθερωθεί.

Στο τέλος της συνάντησης θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά !!!!
Οι συνδιοργανωτές σύλλογοι συνεχίζουν την συνεργασία τους δυναμικά, με κοινό στόχο την ευαισθητοποίηση στην προστασία του περιβάλλοντος και της θαλάσσιας ζωής !!

Το ξημέρωμα στην πανέμορφη παραλία Βαρέας θα μας βρει όλους μαζί με το αστείρευτο κέφι μας και με όλη μας την αγάπη για το περιβάλλον και την αγωνιστική αλιεία.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε το ψάρεμα και την καλή παρέα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
κ . Γιάννης Βαρελάς τηλ. : 6944303331
κ. Αλέξανδρος Σαπουνάκης τηλ. 6948443223