Σπουδαία νίκη πέτυχε εντός έδρας η Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με 65-58, ημίχρονο 40-36, επί της πρωτοπόρου Ένωσης Σωματείων Γλυφάδας και βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ακαδημία Ελευσίνας.
Οι Νεοπεραμιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όπου πήραν κεφάλι στο σκορ από την αρχή και το διατήρησαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια.
Οι πολύ καλοί φιλοξενούμενοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα κατά το πρώτο ημίχρονο όπου ήταν κοντά στο σκορ και γύρω στη μέση του δευτέρου δεκαλέπτου πήραν κεφάλι στο σκορ δύο φορές, τη μια φορά με +1 και την άλλη με +4.
Στο πρώτο δεκάλεπτο παίχτηκε ανοιχτό μπάσκετ με το επί μέρους σκορ να διαμορφώνεται στο 24-20 αλλά μετά οι άμυνες έσφιξαν με κατάληξη στο τέταρτο δεκάλεπτο το σκορ να αγγίζει μόλις το 8-8.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα έκαναν τη διαφορά, πίεσαν, έκλεψαν βνραχυκύκλωσαν τους αντιπάλους τους οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη και με το σκορ να φθάνει στο +14.
Από εκεί και πέρα με σωστή διαχείριση η Νέα Πέραμος πήρε τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 16-16, 17-14, 8-8
Διαιτητές: Παπαφωτίου, Μαυρέλης, Αρφαρά
Γραμματεία: Πάσσαρη, Χαϊμαλάς, Καρίκης
Γιατρός: Σουκάκος

*** Μαζί με τη νίκη – μετά το τέλος του αγώνα – οι παίκτες, οι παράγοντες και οι οπαδοί της Νέας Περάμου έδωσαν τις ευχές στους στον φόργουορντ της ομάδας Θωμά Γρηγοράκο και στην αγαπημένη του Αλίνα στην οποία ο Θωμάς έκανε πρόταση γάμου και της πρόσφερε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι. Η ευτυχισμένη Αλίνα δέχτηκε και η πρόταση επισφραγίστηκε με ένα θερμό φιλί.

Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων (Μαρίνος, Καρανίκας): Μουστάκας, Ρόκκας, Ασημόπουλος, Μοδάκης 9(1), Καρράς 5, Σαμαράς, Λιούλης 9(1), Ποντικίδης Μ., Ποντικίδης Π., Σαμλί 8, Γρηγοράκος 14(3), Μπαλάφας 20(4)

Γλυφάδα Ένωση Σωματείων (Καψιμάλης, Τάγκαλος): Χαριτωνίδης, Γιόβας, Ζαγαλάκης, Μυλωνάς 10(2), Μαραγκόπουλος 16, Χάλαρης, Χαλκιάς 3, Σερελέας, Στεργίου 12(2), Βουρδέλης 5, Πεταλάς, Μυλωνάκης 12