Στο προσκήνιο και πάλι η διαμαρτυρία του κατοίκου της Πάχης κ. Γ. Γερόλυμπου και του συλλόγου «Κοινωνία PAXH_200Πάχης» για το θέμα τήρησης του ωραρίου κοινής ησυχίας στο επίνειο και στην παραλία των Μεγάρων.
Σήμερα το βράδυ, ώρα 8:15 το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων συνεδριάζει και το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το αίτημα του συλλόγου μέσω του προέδρου του Γ. Γερόλυμπου σχετικά με το θέμα και ειδικότερα για τη χορήγηση αδειών μουσικής και μουσικών οργάνων.

Η διαμάχη μεταξύ του συλλόγου Κ.Π. και των καταστηματαρχών του παραλιακού μετώπου επικεντρώνεται στο γεγονός, το οποίο καταγγέλλει ο Σύλλογος, ότι τα μαγαζιά παίζουν μουσική δυνατά, περισσότερο από το επιτρεπτό όριο, μετά το ωράριο το οποίο προβλέπει η άδειά τους.
Δεν είναι εύκολη η λύση του ζητήματος αφού αφενός το αίτημα του Συλλόγου είναι εύλογο, αφετέρου ο άτυπος χαρακτηρισμός της Πάχης και της παραλίας Βαρέας ως περιοχής διασκέδασης έχει διαμορφώσει μια κατάσταση με σχετικά αυξημένες επενδύσεις χρημάτων σε αυτόν τον τομέα της επιχειρηματικότητας.

PAXH_200Το θέμα φαίνεται ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται η συνέχεια.

Το προς συζήτηση θέμα του Συμβουλίου έχει ως εξής:

«Συζήτηση αιτήματος (αριθμ.πρωτ. Δήμου: 21275/02-11-2015) κ. Γερόλυμπου Γεωργίου, Πρόεδρου Συλλόγου “Κοινωνία Πάχης”, περί έκθεσης των απόψεων και προτάσεων του στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων σχετικά με τις αδειοδοτήσεις μουσικής – μουσικών οργάνων στον οικισμό της Πάχης και της παραλίας Βαρέας Μεγάρων».