Με 180 έργα του καλλιτέχνη, γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής και μικτά έργα εγκαινιάσθηκε η αναδρομική έκθεση γλυπτικής και ζωγραφικής του Βασίλη Μόσχου, το Σάββατο 1η Αυγούστου.
Πρόκειται για μέρος των έργων του καλλιτέχνη ο οποίος χρησιμοποιεί ιδιαίτερα υλικά και τεχνοτροπίες.
Ιδιαίτερα διακρίνεται για την χρήση φυσικών μέσων, δηλαδή πέτρα, μάρμαρο, ξύλο, όπως επίσης φαγιάνς και μουσαμά στα οποία παρεμβαίνει είτε με γλυπτική είτε με ζωγραφική και αποδίδει την δική του ερμηνεία τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυσικού υλικού.

Με τα έργα του ο Βασίλης Μόσχου μας ταξιδεύει στην ιστορία της Ελλάδας αλλά και του ψυχικού κόσμου.
Είναι αυτοδίδακτος, σπούδασε γραφικές τέχνες, εκτός άλλων σπουδών, και έχει εκθέσει έργα του σε διάσημες γκαλλερί και πινακοθήκες του κόσμου σε Νέα Υόρκη, Παρίσι (Λούβρο), Λονδίνο, Άμστερνταμ κ.α.
Σήμερα, ύστερα από αρκετά χρόνια που ασχολείται με την τέχνη της ζωγραφικής και γλυπτικής βρίσκει νέα ενδιαφέροντα, προσπαθεί να δημιουργεί σε νέα υλικά, χρησιμοποιώντας παντός είδους χρωστικά υλικά αλλά και άχρηστα υλικά στα οποία δίδει ζωή.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης θεωρεί μεγάλη του τιμή για την δυνατότητα την οποία έχει να εκθέτων τα έργα του στην Κινέτα στην οποία κατοικεί τα τελευταία 26 χρόνια.
Την έκθεση προλόγισε η τ. Δήμαρχος Πεύκης Ειρήνη Μαυροπούλου ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βαγγέλης Δαλάκας

Η έκθεση θα λειτουργεί έως και την 9/8/2015.
Ώρες κοινού: 17:00 – 21:00Βασίλης Μόσχου

EKUESH_MOSXOY_1_550

EKUESH_MOSXOY_2_550

EKUESH_MOSXOY_3_550

Παρουσίαση του έργου του Βασίλη Μόσχου (αριστερά) από την τ. Δήμαρχο Πεύκης Ε. Μαυροπούλου. Στα δεξιά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, Βαγγέλης Δαλάκας
Παρουσίαση του έργου του Βασίλη Μόσχου (αριστερά) από την τ. Δήμαρχο Πεύκης Ε. Μαυροπούλου. Στα δεξιά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, Βαγγέλης Δαλάκας

EKUESH_MOSXOY_6_550

EKUESH_MOSXOY_7_550

EKUESH_MOSXOY_8_550

EKUESH_MOSXOY_9_550

EKUESH_MOSXOY_10_550

EKUESH_MOSXOY_11_550

EKUESH_MOSXOY_12_550

EKUESH_MOSXOY_13_550