Η Οργανωτική Επιτροπή της έκθεσης «7η Μεγάρων Γη» μεριμνά πλέον για τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ανοίξει την πόρτα της στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 28/8.
Με συμμετοχή περισσοτέρων από 80 εκθετών, κυρίως παραγωγών και μεταποιητών από τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο, οι διοργανωτές εκφράζουν την βεβαιότητα ότι έκθεση θα κάνει φέτος το μπαμ.

Εκτός του εμπορικού και επιχειρηματικού τομέα η έκθεση θα είναι γεμάτη από δράσεις συλλογικών φορέων κοινωνικού προσανατολισμού, πολιτισμού, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Καθημερινά θα υπάρχει πλήρες πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλων παράλληλων δράσεων.

Ξεχωρίζουμε την ειδική παρουσίαση τυροκόμησης από μέλη του συνδέσμου τυροκόμων Αττικής, το πάτημα σταφυλιών από μέλη της οικογένειας Καλοζούμη, την παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών από τους Νίκο Τουμπανιάρη και Παναγιώτη Τουμπανιάρη.

Στην έκθεση θα λειτουργήσει ειδικό περίπτερο συλλογής φαρμάκων και σχολικών ειδών για την ενίσχυση των κοινωνικών πρωτοβουλιών του Δήμου Μεγαρέων.7_MEGARWN_GH_ST_1_550

7_MEGARWN_GH_ST_0_550Οι συναυλίες:
Παρασκευή 21:00: Συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια
Σάββατο 21:30: Συναυλία με τους Νιούμαρκ Μπαντ και την Εβελίνα Νικόλιζα
Κυριακή: 21:45: Συναυλία ρεμπέτικης μουσικής με τους Μ. Χατζόπουλο, Σ, Μανέτα, Σ. Οικονόμου, Κ. Χατζόπουλο

Την Δευτέρα 21:30 λαογραφικό πρόγραμμα και πάρτι λήξης

Η Οργανωτική Επιτροπή:

Σπύρος Κορώσης
Κατερίνα Καστάνη
Τάσος Πανταζής
Σωτήρης Καστάνης
Ουρανία Παπαθανασίου
Χάρης Αντωνίου

Το βράδυ της Τρίτης 25/8, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής διοργάνωσαν ενημερωτική συνέντευξη τύπου

Γρηγόρης Σταμούλης, Δήμαρχος: Η Έκθεση Μεγάρων Γη στηρίζει με ουσιαστικό τρόπο την τοπική οικονομία, διότι αποτελεί ένα ισχυρό μέσον προβολής της περιοχής μας και έναν ισχυρό πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών από ολόκληρη την Αττική. Αφενός ενισχύει τους ντόπιους παραγωγούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι γνωστοποιούν και πωλούν τα προϊόντα τους, χωρίς μεσάζοντες, σε χιλιάδες καταναλωτές και αφ’ ετέρου ενισχύει τον τοπικό τουρισμό μικρής διάρκειας και στηρίζει τις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας, που επίσης αποτελούν έναν από τους οικονομικούς πυλώνες της περιοχής μας.

Σπύρος Κορώσης, πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜΕ: Αυξημένη κατά 20% συμμετοχή εκθετών, πλουσιότερο το πρόγραμμα εκδηλώσεων, κυρίων και παραλλήλων. Συμπιέσαμε το κόστος και αυξήσαμε τα έσοδα.

Κατερίνα Καστάνη, αντιπρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜΕ: Η εμπειρία της ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της προηγούμενης έκθεσης και αυτής της Πλατείας Συντάγματος συνετέλεσε στην ως τώρα οργανωτική επιτυχία.

Για τα πεπραγμένα και τις ελπίδες τους για μια καλύτερη διοργάνωση μίλησαν επίσης τα μέλη της Ο.Ε. Τάσος Πανταζής, Χάρης Αντωνίου, Σωτήρης Καστάνης και Ουρανία Παπαθανασίου.

Στοιχεία των διοργανωτών:
Πληροφορίες:
Δήμος Μεγαρέων: Τηλ.: 2296081841, fax: 2296082374,
email: dmegara@megara.gr
ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.: Τηλ.: 2296082747, 2296089150, fax: 2296089121,
email: deadhm@otenet.gr