Γεωργία (Γωγώ) Καρδάτου υποψήφια βουλευτής Αττικής
Γεωργία (Γωγώ) Καρδάτου υποψήφια βουλευτής Αττικής

Στους συμπολίτες της απευθύνθηκε η νεαρή υποψήφια βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γεωργία (Γωγώ) Καρδάτου γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά της και μοιραζόμενη την διάθεση και επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά και να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την περιφέρειά της και την χώρα.

Η Γεωργία Καρδάτου γεννήθηκε το 1986 και σπούδασε μαθηματικός.
Είναι κόρη του Γιάννη Ε. Καρδάτου και της Κατερίνας Ζήσου.
Παιδί από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, μέλος της ΟΝΝΕΔ, η Γεωργία μίλησε στους εκπροσώπους του τοπικού τύπου και ευχαρίστησε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για την τιμή την οποία της έκανε να την περιλάβει στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Γωγώ είναι συνετή, προσγειωμένη και έχει γνώση των προβλημάτων της περιοχής.
Η Γωγώ ζει και εργάζεται στα Μέγαρα. Πιστεύει ότι και με την δική της παρέμβαση και συμμετοχή θα βοηθήσει στην καλύτερη έκβαση αυτών των θεμάτων.
Είναι και η ίδια θύμα των περιστάσεων στις οποίες το «μνημόνιο» έχει ρίξει τη χώρα και πιστεύει ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί το οποίο θα λύσει τα συσσωρευμένα προβλήματα.
Αντίθετα πιστεύει ότι οι λύσεις θα επέλθουν σταδιακά και ότι με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας η χώρα θα αποφύγει το ενδεχόμενο νέας κρίσης.

Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Γιώργος Σακελλαρίου, ο γραμματέας της ΤΟ Παναγιώτης Νικηφόρος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σωτήρης Πιλίλης.

Τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος ευχαρίστησαν τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος βρίσκεται συσπειρωμένος και μίλησαν με αισιοδοξία για την συμπαγή στάση των μελών και των φίλων στις επερχόμενες εκλογές.
Όπως είπαν, το ψηφοδέλτιο του κόμματος είναι ανανεωμένο κατά 50% ενώ το ισχυρό σημείο της Γεωργίας Καρδάτου είναι το νεαρό της ηλικίας της και ο ενθουσιασμός της.

Το γραφείο της ΤΟ ΝΔ Μεγάρων βρίσκεται στη διεύθυνση Π. Γεωργακή 11, τηλ. 6996693143.
Επίσης κατά την προεκλογική περίοδο θα λειτουργήσει το γραφείο της Νέας Περάμου στην Πλατεία Ηρώων

Από αριστερά, Σωτήρης Πιλίλης, Γωγώ Καρδάτου, Γιώργος Σακελλαρίου, Παναγιώτης Νικηφόρος
Από αριστερά, Σωτήρης Πιλίλης, Γωγώ Καρδάτου, Γιώργος Σακελλαρίου, Παναγιώτης Νικηφόρος