Με μεγάλη συμμετοχή και σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού του Τ.Τ. Μεγάρων  η οποία  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/1/17 στο  παραλιακό κέντρο Ιλ Μόντο.

Παιδιά και στελέχη παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, στηριζόμενο στο ομαδικό πνεύμα του Οδηγισμού, το οποίο απόλαυσαν οι καλεσμένοι και οι γονείς τους.
Στην εκδήλωση αυτή και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης  των  85 χρόνων  Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων του ΣΕΟ απένειμε τιμητικούς επαίνους και αναμνηστικά σε παλαιά στελέχη και μέλη του Οδηγισμού της πόλης μας για την συνολική εθελοντική τους προσφορά.

Η ανταπόκριση των παλαιών μελών και στελεχών στο κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου ήταν εντυπωσιακή και αντάξια με την ιστορία και την προσφορά του Οδηγισμού στην τοπική κοινωνία. Στην βραδιά η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθώς συναντήθηκαν, θυμήθηκαν και συμμετείχαν ενεργά  πολλές γενιές Οδηγισμού της πόλης μας, από το 1950 έως σήμερα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγάρων  κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο τέως Δήμαρχος κ. Ι. Μαρινάκης , πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Ο. κ. Λένα Λεβίδη, τα παιδιά του Οδηγισμού με τους γονείς τους και  φίλοι του Οδηγισμού.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, στη διάρκεια της βραδιάς, ανακήρυξε το έτος 2017 , Έτος Οδηγισμού για την πόλη μας.

Το Τ.Τ. Μεγάρων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι  τίμησαν με την παρουσία τους  την  εκδήλωση αυτή.