Την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του ποδοσφαιρικού σωματείου Αργώ Μεγάρων και της πλατφόρμας ψηφιακής διαχείρισης αθλητών αναπτυξακών ηλικιών Gate2Pro ανακοίνωσαν τα δύο μέρη την Δευτέρα 16/3/2015.
Η παρουσίαση της πλατφόρμας έγινε από τον δημιουργό της Γιώργο Διαμαντή στις εγκαταστάσεις του DreamSport Club της Χαρούλας Γκίνη, εκεί όπου προπονούνται οι ακαδημίες της Αργώς.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Gate2Pro έχει ως σκοπό να φέρνει στο προσκήνιο την παρουσία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών με αξιοκρατικά κριτήρια.
Στο συγκεκριμένο περιβάλλον όπου ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει το δικό του προφίλ, έχει την ευκαιρία να γίνει γνωστός, πέρα από τα στενά όρια της ομάδας του εκμεταλλευόμενος την μεγάλη δυνατότητα δημοσιότητας την οποία του παρέχει το διαδίκτυο.

Ο εμπνευστής της πλατφόρμας Gate2Pro Γιώργος Διαμαντής ανέπτυξε το όραμά του να δημιουργήσει αυτό το εργαλείο το οποίο πέραν των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών εξυπηρετεί τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, τους προπονητές, τους μάνατζερς/σκάουτερς, ενημερώνει τους γονείς αλλά και προσφέρει οργανωτική βοήθεια στα σωματεία.
Από την άλλη πλευρά είναι συνδεδεμένη με μεγάλο αριθμό ομάδων οι οποίες αναζητούν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες τους.

.ARGW_GATE2PRO_1_550

Παρουσίαση της πλατφόρμας από τον Γιώργο Διαμαντή
Παρουσίαση της πλατφόρμας από τον Γιώργο Διαμαντή
Ιερόθεος Μαργέτης - Γιώργος Διαμαντής
Ιερόθεος Μαργέτης – Γιώργος Διαμαντής