3ο Δημοτικό Σχολείο ΜεγάρωνΈπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά και έκαναν το κτιριακό συγκρότημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων κούκλα.
Πρόκειται για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του οικείου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Με πολύ κέφι αλλά περισσότερο απ’ όλα πολλή δουλειά καθάρισαν την αυλή από ξερόχορτα, κλάδεψαν τα δέντρα, αντικατέστησαν σπασμένα τζάμια, έβαψαν τοίχους και τοποθέτησαν κουρτίνες εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Τα μέλη του ΔΣ είναι άξια συγχαρητηρίων.
Το σχολείο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και με δηλώσεις του συγχάρηκε τα μέλη του ΔΣ και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το έργο που έγινε.

Ο κ. Σταμούλης δήλωσε: « Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων για την εθελοντική προσφορά εργασίας και το διαρκές ενδιαφέρον  τους για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν  το Σχολείο τους.
Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν κατανοήσει, και πολύ σωστά, ότι δεν είναι δυνατόν να τα περιμένουν όλα από τον Δήμο και την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, η οποία παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, τόσο του Προέδρου, όσο και της Αντιπροέδρου και τον πολύτιμο χρόνο, που διαθέτουν, δεν μπορούν με τα ελάχιστα χρήματα, που δίνει το κράτος για τα σχολεία, να επιλύσουν όλα τα προβλήματα των σχολείων. Επομένως, εάν πραγματικά θέλουμε, να γίνουν καλύτερα τα σχολεία μας, όλοι πρέπει να συμβάλλουμε και να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλοι μαζί μπορούμε.

Τα μέλη του Δ.Σ του 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ είναι άπαντες άξιοι κάθε επαίνου και πολλών συγχαρητηρίων και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για την τοπική Κοινωνία.
Ως Δήμαρχος Μεγαρέων αναγνωρίζω την προσφορά τους και τους ευχαριστώ  ιδιαίτερα και δημόσια».3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων

3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων

3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων
Πριν το βάψιμο
3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων
Πριν το βάψιμο

3ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων