Σταύρος ΤσιανάκαςΤην πικρία του για την στάση της Διαιτησίας έναντι του Εθνικού Αστέρα εκφράζει στην στήλη ο προπονητής Σταύρος Τσιανάκας ο οποίος ηγείται προσπάθειας να ορθοποδήσει το σωματείο και να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Άραγε κάποιοι δεν σέβονται το ιστορικό σωματείο της Καισαριανής;»

Λέει ο Σταύρος Τσιανάκας:

«Αποδεκάτισαν τον Εθνικό Αστέρα.
Όταν ανέλαβα την ομάδα πριν 4 αγωνιστικές γνώριζα ότι ανελάμβανα ένα πολύ δύσκολο έργο αφού είχαμε 0 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά αγωνιστικά προβλήματα αφού αρκετοί βασικοί παίκτες για δικούς τους λόγους αποχώρησαν την περίοδο του Δεκεμβρίου.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα με πολλή προσπάθεια άρχισε να δείχνει ένα ελπιδοφόρο άλλο πρόσωπο και κοιτάζαμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι κάποιοι δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και αναγκάζομαι για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια προπονητικής εμπειρίας να αναφερθώ στην Διαιτησία που με ανεξήγητο τρόπο φροντίζουν να ακυρώσουν την προσπάθεια που κάνουμε με αποτέλεσμα να μας αντιμετωπίζουν τουλάχιστον εχθρικά.
Μάλιστα στα τελευταία δυο παιχνίδια και ενώ το σκορ ήταν 1-1 και 1- 0 καθόρισαν το αποτέλεσμα αφού μας άφησαν με 10 παίκτες από το πεντηκοστό λεπτό.

ΔΕΝ ζητάμε να μας λυπηθούν και να μας υποστηρίξουν γιατί δεν ταιριάζει στα πιστεύω μου ούτε στην ιστορία της ομάδας. Να σεβαστούν τουλάχιστον την προσπάθεια που κάνουμε παίζοντάς μας 50-50.
Είναι πολύ σημαντικό να περάσουν το μήνυμα  ότι υπάρχει ισονομία, γιατί σε αυτό θα κριθούν όταν έλθει η ώρα στο μέλλον».