Εικόνες ντροπής με παράνομες χωματερές και καύσεις απορριμμάτων δημοσιοποιεί ο δημοτικός συνδυασμός «Τώρα» του Γιώργου Μπερδελή και κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για απαράδεκτες πρακτικές.
Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του «Τώρα» αναφέρει ότι σε αντίθεση με τα όσα θα ανέμενε η τοπική κοινωνία μετά 6 μήνες από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής οι δημότες βλέπουν «απαράδεκτες εικόνες σε καίρια και εμφανή σημεία της πόλης που εκτός του ότι την υποβαθμίζουν, δημιουργούν συνάμα και προβλήματα περιβαλλοντικής ρύπανσης επικίνδυνα για την υγεία των κατοίκων».
Η αναφορά γίνεται για πρόσφατες καύσεις απορριμμάτων στον χώρο του δημοτικού εργοταξίου – τέως αποθήκες Ελαιουργικής – στην περιοχή Καρδατά.

Με την αυστηρή ανακοίνωση του συνδυασμού εγκαλείται ο κ. Σταμούλης ότι παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του «με τις δεκάδες παράνομες προσλήψεις μέσω ΔΕΥΑΜ που δραστηριοποιούνται στην καθαριότητα, όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα των παράνομων «χωματερών», αλλά δημιούργησε νέες και μάλιστα στον χώρο της παλαιάς ελαιουργικής, όπου με εντολή του αρμόδιου αντιδημάρχου καίγονται κιόλας».

Αναφορά επίσης γίνεται για τον χώρο μεταξύ προαστιακού και ΝΕΟΑΚ στην Κινέττα, όπου και εκεί η κατάσταση είναι τραγική.

Πλέον των απορριμμάτων και των καύσεων η ανακοίνωση επισημαίνει ότι ομοίως απαράδεκτη κατάσταση έχει δημιουργηθεί με την εναπόθεση μπάζων από τις εκσκαφές του έργου δικτύου ύδρευσης και του έργου κατασκευής του κτιρίου ΣΕΚ στο Κουρκούρι.

Κλικ εδώ για να διαβάσετε εδώ αυτούσια την ανακοίνωση

XWMATERES_TWRA_1_550

XWMATERES_TWRA_2_550

XWMATERES_TWRA_3_550

XWMATERES_TWRA_4_550

XWMATERES_TWRA_5_550