Μόνο για ένα ημίχρονο το πάλεψε η Προοδευτική στο ματς της 24ης αγωνιστικής, φιλοξενούμενη της ΝΕΜ  αλλά τελικά υπέκυψε στην ΝΕΜ, NEMανωτερότητα των γηπεδούχων.
Το ματς το οποίο έληξε με νίκη 66-48, (ημίχρονο 37-30) πραγματοποιήθηκε στο Αλέκος Σάλτας την Πέμπτη 7 Απριλίου.
Οι κυανόλευκοι του Γιώργου Μάνταλου βρήκαν τον καλό τους εαυτό μετά τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου έχοντας κατ’ αρχάς μπλοκαριστεί από την μαχητικότητα των παικτών της Προοδευτικής η οποία προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά, εκ μέρους της ΝΕΜ δεν υπήρχαν περιθώρια για απώλεια βαθμών στο κυνήγι της ανόδου. Η ΝΕΜ εξακολουθεί να ισοβαθμεί στην 3η και προνομιούχο θέση με την ομάδα Σούρμενα-Ελληνικό αλλά οι τελευταίοι υπερτερούν στα μεταξύ τους αποτελέσματα.
Για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ΝΕΜ στοχεύει μόνο στη νίκη έχοντας το εξής πρόγραμμα.
Την Πέμπτη 14 Απριλίου παίζει με τον ήδη υποβιβασμένο Αετό Καλλιθέας εκτός και στις 24 Απριλίου, τελευταία αγωνιστική, υποδέχεται τον ήδη πρωταθλητή ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Αναφορικά με τα Σούρμενα, στην προτελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, αλλά γειτονικό ματς, τον αδιάφορο ΑΟΝ Αργυρούπολης  ενώ στο τελευταίο υποδέχονται την Προοδευτική η οποία αναζητεί βαθμούς σωτηρίας.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 23-15, 16-9, 13-9

Διαιτητές: Φασόλης, Ιερωνιμάκης

ΝΕΜ (Μάνταλος,  Ανδρουλάκης): Kριζέας 2, Kοντόπουλος 17(2), Aβραμίδης 3(1), Kουλουριώτης  4, Nτινόπουλος  7(1), Λυτόπουλος 4, Θεοδόσης  12(2), Aντωνίου  5(1), Kαράμπελας  6, Kόμπουλης  6, Mήτσος , Mπίμπας.

ΠPOOΔEYTIKH (Pουμελιώτης , Σταυρακάκης ): Kοθράς, Mουστάκος E., Aθανασιάδης , Πολυτάρχου 3, Kουτσουβάς 12(2), Bαρβατάκος 4, Mακαρατζής  2, Zάχαρης  5, Συρίγος 14(1), Tζώρτζης , Δογρανλής 8(2), Mουστάκος  I.
Πηγη: ΕΣΚΑΝΑ