Την προσοχή των δημοτών εφιστά ο Δήμος Μεγαρέων σχετικά με ορισμένους δήθεν εργαζόμενους στην δημοτική καθαριότητα.ERGAZOMENOI_KAUARIOTHTA150

Η ενημέρωση:

«Προσοχή, επιτήδειοι παριστάνουν τους Δημοτικούς Υπαλλήλους
και ζητούν ΔΩΡΟ Χριστουγέννων.

Καταγγέλθηκε, ότι από  2 Δεκεμβρίου διάφοροι επιτήδειοι περιδιαβαίνουν στους δρόμους  των Μεγάρων και αξιώνουν από τους πολίτες  ΔΩΡΟ Χριστουγέννων παριστάνοντας τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, που εργάζονται στην Καθαριότητα.
Γνωστοποιείται, ότι  οι  πραγματικά   εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητος του Δήμου,  εθιμικά αυτές τις χρονιάρες μέρες  βγαίνουν στους δρόμους των  Μεγάρων  και της Νέας  Περάμου  για το Δώρο των Χριστουγέννων. Όμως εφέτος ΔΕΝ έχουν ξεκινήσει ακόμη.
Να σημειωθεί, ότι  οι δημότες δεν είναι υποχρεωμένοι,  να ανταποκριθούν σε αυτή τη διαδικασία παρά μόνον,  εάν ο καθένας θέλει και  μπορεί.
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία καθαριότητος του Δήμου,  για να εισπράξουν αυτό το φιλοδώρημα θα είναι  εφοδιασμένοι με σχετικό επίσημο έγγραφο,  που θα αποδεικνύει την ιδιότητά τους και τη σχέση εργασίας με το Δήμο, προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης».