Συγχαρητήρια στον “Α.Ο.ΚΟΥΡΟΣ” και στον Σωτήρη Γιαννόπουλο από το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη,  για τις δράσεις,  με θέμα την “ Οδική Ασφάλεια”

koyros.jpgΟ “Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ” και ο γνωστός  Τροχονόμος Σωτήρης Γιαννόπουλος , έχουν συνδέσει το όνομά τους με το θέμα της “ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, με σειρά δράσεων για ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών μαθητών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.stamoylhs3.jpg
Η δράση τους ξεπέρασε και τα σύνορα της χώρας μας αφού προ ημερών αντιπροσωπεία του “Α.Ο.ΚΟΥΡΟΣ” με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. ΜΕΛΕΤΗ ΡΗΓΑ και τον Σωτήρη Γιαννόπουλο, που είναι η ψυχή της ομάδας, μετέβησαν προσκεκλημένοι σε Δημοτικό Σχολείο των Βρυξελλών, όπου ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για τα θέματα της “ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
« Θέλω να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν το τριήμερο 27, 28 και 29 Μαϊου στις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια που έγιναν στα Μέγαρα.
Θέλω επίσης να πώ ότι είμαι εντυπωσιασμένος από την πολυσχιδή εθελοντική δραστηριότητα,  τόσο του “Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ” όσο και προσωπικά του γνωστότατου Τροχονόμου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, τόσο από τη δράση τους, που διοργανώνουν ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις σχετικά με το θέμα της “ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” και φυσικά αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , για το εξαιρετικό έργο,  που προσφέρουν εθελοντικά  και διαχρονικά στη νεολαία μας.

Ιδιαίτερα θέλω να τονίσω ότι με την δράση τους τελευταία σε Σχολείο των Βρυξελλών εκτός του θέματος της “ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” προέβαλλαν και το Δήμο μας και για το λόγο αυτό θέλω ειλικρινά να τους ευχαριστήσω.

Η εποχή που βιώνουμε είναι χωρίς καμία αμφιβολία δύσκολη, όμως  κάποιες εκδηλώσεις και η ανιδιοτελής προσφορά ορισμένων συμπολιτών μας, όπως ο φίλος  ΜΕΛΕΤΗΣ ΡΗΓΑΣ και ο αγαπητός ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ , δίνουν  χαρά κι  αισιοδοξία και δημιουργούν την ελπίδα, ότι σε κάθε εποχή χρειάζεται προσπάθεια και αγώνας και ο καθένας από όπου κι όπως μπορεί πρέπει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Μέσα από την καρδιά μου και πάλι θερμά συγχαρητήρια.»