Για μια ακόμα εορταστική περίοδο ο Νίκος Στρατουδάκης δεν πρόκειται να ξεχάσει τους ανθρώπους που έχουν stratoudakisανάγκη.
Θα μοιράσει τρόφιμα για το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου με την βοήθεια των προσωπικών του φίλων οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε κοντά του.
Η δωρεά της οικογένειας Στρατουδάκη αποτελείται από 100 δέματα τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν από τα γραφεία της εφημερίδας «Αιχμή» – Γ. Μαυρουκάκη 25 – το Μ. Σάββατο μετά το μεσημέρι.

Πέραν όμως της ευγενικής προσφοράς του, ο κυρ – Νίκος, δράττοντας την ευκαιρία μοιράζει και ευχές μέσω της εφημερίδας Αιχμή.
«Εύχομαι σε όλους τους Μεγαρείς, να έχουν Καλή Ανάσταση με υγεία. Εύχομαι υγεία και δύναμη στο νέο Δεσπότη μας τον Σεβασμιότατο κ.κ. Κωνσταντίνο. Ο Σεβασμιότατος, πρέπει να έχει υγεία και δύναμη για να βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη, αλλά και να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες των Μεγάρων και της Ν. Περάμου, στις δύσκολες στιγμές και σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Εύχομαι υγεία, χαρά και δύναμη στα Σώματα Ασφαλείας, δηλαδή στην τοπική μας Αστυνομία, και στην Πυροσβεστική.
Θέλω επίσης να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε καθέναν προσωπικά από τους τέσσερεις δημάρχους που γνώρισα στα 14 χρόνια που βρίσκομαι στα Μέγαρα.
Στον πρώτο δήμαρχο που γνώρισα, τον κ. Στρατιώτη, εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε αυτόν και στην οικογένειά του.
Ο επόμενος δήμαρχος που γνώρισα είναι ο Χρ. Σύρκος. Φίλος μου αλλά και αγαπητός αδελφός ο Χρυσόστομος, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα.
Του εύχομαι να έχει υγεία και να χαίρεται τη οικογένειά του αλλά και το εγγονάκι του. Περιμένω μάλιστα να τον δω με το καροτσάκι ως καλός παππούς να το κάνει βόλτα.
Θερμές ευχές επίσης στον π. δήμαρχο Γιαννη Μαρινάκη.
Θέλω να είναι υγιής να χαίρεται την σύζυγό του και τα τρία παιδάκια του, αλλά και να συνεχίσει να είναι ο Γιάννης που όλοι ήξεραν στα Μέγαρα.
Ο Γιάννης που έτρεχε παντού, που βοηθούσε πολύ κόσμο ως γιατρός, που ήταν πάντα κοντά στον πολίτη και επιτελούσε κοινωνικό έργο.
Τέλος, θερμές ευχές και στον σημερινό δήμαρχο τον Γρηγόρη Σταμούλη.
Ο Γρηγόρης είναι ίδια «πάστα» ανθρώπου όπως είμαι και εγώ. Τρέχουμε, βλέπουμε τον κόσμο, σεργιανάμε στις γειτονιές.
Θέλω κλείνοντας να παροτρύνω τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και όλους όσους έχουν, πως υπάρχουν άνθρωποι που τα ψυγεία τους είναι άδεια.
Αν μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του, ας δώσει κάτι και στο διπλανό του.
Γιατί μόνο αν υπάρξει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, δεν θα αισθάνονται αυτοί που δεν έχουν ούτε ένα μπουκάλι γάλα στο ψυγείο τους μειονεκτικά.
Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι από το υστέρημα μας. Χαρά στον κόσμο θα δώσουμε».