Συνεχίζονται εκ μέρους του δημοτικού συνδυασμού Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα οι αντιδράσεις για την Γιάννης Μαρινάκης, Ιωάννης Μαρινάκηςπρόθεση της Διοίκησης του Δήμου να πάρει δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να κλείσει η τρύπα του προϋπολογισμού 2015.
Την Παρασκευή 12/6 εκδόθηκε νέα δημόσια επιστολή με την οποία ο κ. Σταμούλης χαρακτηρίζεται για κινήσεις πανικού και απόγνωσης καθώς και ανεπάρκεια κατάρτισης του πρώτου προϋπολογισμού της θητείας του.

Αυτή τη φορά ο κ. Μαρινάκης χρεώνει τον κ. Σταμούλη με υποβάθμιση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης την οποία συγκαλεί μετά την απορριπτική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την λήψη του δανείου αποδίδοντάς του ολέθρια και θεσμικά λάθη.
Με την συγκεκριμένη επιστολή καλούνται τα μέλη της ΔΕΔ  «να μη συναινέσουν σε καμία προτροπή του Δημάρχου για λήψη οποιασδήποτε  απόφασης»

«Οι πειραματισμοί και οι ψεύτικες υποσχέσεις αποκαλύφτηκαν πολύ σύντομα και ήταν κάτι για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα προεκλογικά τους συμπολίτες μας.
Τώρα ο «αντιμνημονιακός» Δήμαρχος  είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις αναπτυξιακές και όχι υφεσιακές όπως η λήψη δανείου ύψους 6.000.000 ευρώ.
Αυτά είχε υποσχεθεί προεκλογικά και υφάρπαξε τη ψήφο των πολιτών. Πρόοδο και ανάπτυξη.  Όμως αντί της ανάπτυξης βλέπουμε ύφεση, αντί της προόδου βλέπουμε οπισθοδρόμηση και παρακμή.
Πλήρης αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα την πολύ πρώιμη άσκηση κριτικής από τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους του.
Η πραγματικότητα για τον κ. Σταμούλη ήρθε πολύ γρήγορα να αποκαλύψει τις μεγάλες διοικητικές αδυναμίες του», αναφέρονται μεταξύ άλλων στην επιστολή

Κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο