Τη μανία και τον βανδαλισμό τους εκτόνωσαν άγνωστοι σε τσιμεντένια παγκάκια που βρίσκονταν στο προαύλιο του 1ου – 3ου Δημοτικών Σχολείων της Νέας Περάμου το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου.
Η καταστροφή έγινε αντιληπτή το επόμενο πρωί από τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία και ακολούθως τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δήμα και τον Πρόεδρο της ΔΚ Νέας Περάμου Δήμο Λιώτα.
Ο βανδαλισμός αυτός έρχεται να προστεθεί στη μερική καταστροφή των ξύλινων εξεδρών του παραλιακού θεάτρου Νέας Περάμου από φωτιά που άναψαν άγνωστοι επάνω τους, στη ρύπανση δημοτικών κτιρίων με συνθήματα και σύμβολα, στις φωτιές μέσα στους κάδους απορριμμάτων, στις αλλεπάλληλες καταστροφές του εξοπλισμού των παιδικών χαρών της πόλης καθώς και του δημοτικού φωτισμού της παραλίας.Βαμδαλισμοί Νέα Πέραμος

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου Ιωάννης Δήμας με αφορμή τις καταστροφές δήλωσε:
«Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους δηλώνει ότι θα δείξει μηδενική ανοχή απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα και ήδη συνεργάζεται με την Ελληνική Αστυνομία για την ανεύρεση των υπευθύνων και την προσαγωγής τους ενώπιων της δικαιοσύνης.
Καλώ δε όποιον αντιλαμβάνεται περιστατικό καταστροφής δημοτικής περιουσίας ή γνωρίζει κάτι σχετικά με τις καταστροφές που έχουν γίνει να επικοινωνήσει μαζί μου (τηλ. 2296032640) ή με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου  κ. Δημοσθένη Λιώτα  (Τηλ. 2296033203)».  Βαμδαλισμοί Νέα Πέραμος

Βαμδαλισμοί Νέα Πέραμος

Βαμδαλισμοί Νέα Πέραμος