Σε 88% ανέβηκε η πληρότητα των δημοτικών παιδικών σταθμών σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο για την νέα σχολική B_PAIDIKOS_STAUMOS_MEGARWN_250περίοδο
Όπως μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο του Ηροδώρου, φέτος θα φιλοξενηθούν 142 νήπια έναντι της 100% πληρότητας η οποία είναι 175.

Με την ανακοίνωση η πρόεδρος του Ηροδώρου Γιάννα Ρήγα εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της δεδομένου ότι κατά την προηγούμενη χρονιά οι σταθμοί φιλοξενούσαν 116 νήπια, δηλαδή δούλευαν με πληρότητα 61%.

Η λειτουργία των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών εξαρτάται εντελώς από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ το οποίο επιχορηγεί τη λειτουργία τους. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών θα ήταν αδύνατη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η αύξηση της πληρότητας αποδίδεται «στη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια οι οποίες καταβάλλονται μεθοδικά, τόσο από το διοικητικό προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. “ΗΡΟΔΩΡΟΣ”, όσο και από τους προϊσταμένους και το σύνολο του προσωπικού των δημοτικών παιδικών σταθμών».