Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς Βύζας – Παναρκαδικός για την 25η αγωνιστική της Γ’ εθνικής.
Ένα παιχνίδι ανούσιο όπου ο μεν Βύζας απείχε από τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του ο δε Παναρκαδικός έδειξε ικανοποιημένος με τον βαθμό που εξασφάλισε.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν άκαρπη ελαφρά υπεροχή στο Α’ ημίχρονο παίζοντας με σέντρες ενώ η μοναδική καλή ευκαιρία έγινε από τον Σελμανάι στο 43΄ κεφαλιά του οποίου πέρασε μόλις άουτ.

Ίδιο μοτίβο στο Β’ ημίχρονο με τον Βλάχο να εκτελεί φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 85΄  και η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ψυχογιού. Ήταν η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία με την οποία ο Βύζας θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι.

Δυστυχώς ο Βύζας δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντα και να βάλει από κάτω τον Παμβουπρασιακό.

Βύζας Μεγάρων: Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Βασιλάκος, Διαμαντόπουλος, Κορομηλάς (74′ Αλεβίζος) , Δημακάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος (65′ Βλάχος), Παπαδόπουλος, Σελμανάι (70′ Κολιοπουλος)

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Κωστάκης, Μπίσιας, Κώτσιρας, Πότια (54′ Αρδάμης), Καλός, Τριμπόνιας (80′ Αρώνιας) , Σταθουλόπουλος

***Εν τω μεταξύ, καμπανάκι έχει χτυπήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βύζαντα αφού παρά την κινητοποίηση σήμερα κόπηκαν μόνο εκατό εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας.
Υπό αυτές τις συνθήκες και άσχετα με την διάσωση ή όχι της ομάδας, η επόμενη αγωνιστική χρονιά διαγράφεται προβληματική και υπάρχει φόβος ότι τα δύσκολα  οικονομικά προβλήματα θα παραμένουν.BYZAS_PANARKADIKOS_3_550

 

BYZAS_PANARKADIKOS_2_550

 

BYZAS_PANARKADIKOS_1_550