Θέση μάχης καταλαμβάνει η Τοπική Επιτροπή Μεγάρων και Νέας Περάμου της Λαϊκής Ενότητας με ανακοίνωσή της LAIKH_ENOTHTA_300σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, οι οποίες ήλθαν και έφυγαν και το μνημόνιο το οποίο ήλθε για να μείνει.

Ακολουθεί η τελευταία ανακοίνωση της Τ.Ε.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Μετά την ευφορία του εκλογικού αποτελέσματος μας περιμένουν…τα γκισέ της εφορίας
Η μεταλλαγμένη μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τους ΑΝΕΛ του … Σαλαμινομάχου Καμένου συνεχίζει να χτυπά τα νταούλια και να παίζει τους ζουρνάδες μόνο που τον μνημονιακό καρσιλαμά των μέτρων δεν τον σέρνουν οι εταίροι-δανειστές αλλά ο Έλληνας φορολογούμενος, ο Έλληνας συνταξιούχος, ο Έλληνας αγρότης.
Ο λογαριασμός του «γλεντιού» βαρύς και ασήκωτος:
ΕΝΦΙΑ, που αντί να καταργηθεί καταργήθηκαν οι απαλλαγές που είχαν οι ευπαθείς ομάδες, αυξημένος φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ 23%, αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις και προκαταβολή φόρου για τους αγρότες στο 55% αντί για 27% με προοπτική να φτάσει στο 100%, αύξηση εισφορών στον ΟΓΑ, κατάργηση της έκπτωσης στον ΕΦΚ του αγροτικού πετρελαίου, αύξηση του ΦΠΑ για τα αγροτικά εφόδια.

Ο μνημονιακός χειμώνας προβλέπεται βαρύς!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το Eurogroup στη συνεδρίαση της Δευτέρας ενέκρινε και διατάζει την υλοποίηση 48 προαπαιτούμενων για να μας δώσει την υποδόση των 2 δις. Ανάμεσα στα προαπαιτούμενα η σφαγή του ασφαλιστικού με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, η περαιτέρω υπονόμευση των κοινωνικών δικαιωμάτων, η απελευθέρωση των πλειστηριασμών 1ης κατοικίας και το περιβόητο Δημοσιονομικό Συμβούλιο,όπου δίνεται η απόλυτη εξουσιοδότηση στον Υπουργό Οικονομικών να καταργεί οργανισμούς και κοινωνικές δομές απολύοντας συνάμα και τους εργαζόμενους χωρίς η Βουλή να λαμβάνει γνώση.

Καλώς ορίσατε στη Νέα Μνημονιακή Πραγματικότητα του κόμματος Τσίπρα!

Η Λαϊκή Ενότητα παρά τη μειονεκτική θέση της μη κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης παραμένει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των χειμαζόμενων από τα μνημόνια πολιτών και θα παλέψει μέχρι τέλους για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

ΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΟΧΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Το γραφείο επικοινωνίας της Τοπικής Επιτροπής της ΛΑ.Ε. Μεγάρων-Νέας Περάμου