Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ το μόνο ενωτικό μέτωπο απέναντι στη μνημονιακή λαίλαπα

Μετά και την ιδεολογική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και την προκήρυξη εκλογών με μόνο σκοπό τη νομιμοποίηση των μνημονίων της καταστροφής και της υποταγής δια της λαϊκής ψήφου μπαίνει με τον πιο σαφή τρόπο ένα ξεκάθαρο δίλημμα: Θα κυριαρχήσει στη χώρα η μνημονιακή νύχτα ή θα ακολουθήσουμε μια άλλη πορεία κοινωνικής και εθνικής αξιοπρέπειας χωρίς μνημόνια και επικυρίαρχους;LAIKH_ENOTHTA_300
Το κυρίαρχο πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας κραυγάζει χαρούμενα ότι πλέον, μετά την υπογραφή του 3ου Μνημονίου απ’ τον Τσίπρα, εξέλειπε ο διαχωρισμός μνημόνιο- αντιμνημόνιο. Όλοι είμαστε μνημονιακοί! Και σ’ αυτό συμφωνούν όλοι, από “εταίρους” και δανειστές μας μέχρι τους διαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες με τη σύμφωνη γνώμη και του πολιτικού συστήματος, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν το λαό πως άλλος δρόμος από αυτόν της υποταγής δεν υπάρχει. Μόνο μέσα από τα μνημόνια θα έρθει η ανάπτυξη, μας λένε. Έλα όμως που το ίδιο παραμύθι μας το πουλάνε επί 5 χρόνια με όχι και τόσο ιδιαίτερη επιτυχία και αυτό οφείλεται σε κάποια… οργισμένα «τέκνα της ανάγκης» που ξεσηκώνουν το λαό και αναγκάζουν τις κυβερνήσεις να πέφτουν η μια μετά την άλλη.
Τούτη τη φορά το “τέκνο της ανάγκης” λέγεται  ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και στέκεται σθεναρά, μετωπικά και ενωτικά δίπλα στο λαό και μαζί του υπόσχεται να ρίξει κι αυτήν την μνημονιακή κυβέρνηση που θα προκύψει από πιθανό αλισβερίσι των νεομνημονιακών (ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ) και παλαιομνημονιακών (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) κομμάτων, ένα αλισβερίσι που θα γίνει κατόπιν υπόδειξης των δανειστών μας και θα πάρει την εύσχημη ονομασία «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»! Μόνο που για το λαό μόνο σωτηρία δεν θα είναι αυτός ο κυβερνητικός χυλός.
Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ προβάλει σαν αντίπαλο δέος σε αυτόν τον μνημονιακό εσμό και με το ξεκάθαρο εναλλακτικό της πρόγραμμα διεκδικεί τη λαϊκή ψήφο υποσχόμενη πως δεν θα την προδώσει όπως έκαναν και κάνουν τα κόμματα εξουσίας, δυστυχώς και οι πρώην σύντροφοι μας.
Δηλώνουμε παρόντες στους αγώνες για κατάργηση των μνημονίων, θα είμαστε δίπλα στους κατατρεγμένους και θα δώσουμε μέχρι τέλους τον αγώνα για εθνική κυριαρχία, προκοπή και ευημερία για το λαό κι όχι για τους νταβατζήδες του!
Καλούμε το λαό να δυναμώσει με τη ψήφο του στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου το ενωτικό ψηφοδέλτιο του Μετώπου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Το γραφείο τύπου της Επιτροπής Στήριξης ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Μεγάρων – Ν. Περάμου